Foto: Rīgas Pašvaldības policija

Rīgas pašvaldības policija 25. decembrī Āgenskalnā par automašīnu sānskata spoguļu laušanu aizturējusi kādu vīrieti, portāls "Delfi" uzzināja policijā.

Pirmajos Ziemassvētkos neilgi pirms pulksten vieniem Rīgas pašvaldības policijas Zemgales pārvaldes darbinieki Āgenskalnā pamanījuši kādu aizdomīgu vīrieti, kurš slapstījies gar stāvēšanai novietotām automašīnām un tad pēkšņi ar elkoni iesitis pa kāda "Volkswagen" markas transportlīdzekļa sānskata spoguli.

Likumsargi vīrieti apturējuši un devušies apskatīt stāvēšanai novietotās automašīnas.

Transportlīdzekļu apskates laikā konstatēts, ka "Volkswagen" markas spēkratam sānskata spogulis nolauzts, savukārt blakus esošajiem transportlīdzekļiem sānskata spoguļi ir atlocīti. Turpinot apsekošanu, kārtības sargi manījuši vēl vienu bojātu auto, kuram sānskata spogulis bijis deformēts, bet tā stikls mētājās turpat uz zemes.

Pie policistiem piesteigusies "Volkswagen" markas auto īpašniece un otra sabojātā transportlīdzekļa īpašnieka draugs. Vīrietis skaidrojis, ka automašīnas īpašnieks šobrīd nav sasniedzams un par notikušo viņu informēs. Savukārt "Volkswagen" automašīnas īpašniece, apskatot radītos bojājumus, lēmusi ar iesniegumu vērsties Valsts policijā.

Pārrunu laikā aizturētais sācis sūdzēties par sāpēm vēderā līdz ar to izsaukti Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbinieki. Mediķi nolēmuši pārkāpēju hospitalizēt plašākiem izmeklējumiem. Drošības apsvērumu dēļ policisti mediķus pavadījuši līdz ārstniecības iestādei.

Vēlāk aizturētais nodots Valsts policijas darbiniekiem turpmāko procesuālo darbību veikšanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!