Foto: Rīgas Pašvaldības policija

Rīgas pašvaldības policija svētdien, 7. janvārī, devās uz izsaukumu Vecmīlgrāvi, kur kādā dzīvoklī Rīnūžu ielā bija izcēlies ģimenes konflikts, portāls "Delfi" uzzināja pašvaldības policijā.

Notikuma vietā kārtības sargi sastapuši vīrieti ar zilumu zem acs, viņa sievu un 17 gadus veco dēlu. Visi trīs bijuši manāmā alkohola reibumā.

Sarunā kārtības sargi noskaidrojuši, ka māte ar tēvu vakarā lietojuši alkoholu. Neilgi pirms pusnakts mājās pārnācis dēls, kurš arī bija piedzēries. Dēls bijis agresīvi noskaņots un uzbrucis tēvam, uzsitot zilumu zem acs. Pēc apstākļu noskaidrošanas tēvs paziņojis, ka dosies nakšņot ārpus dzīvesvietas, lai konflikts vēl vairāk neeskalētos.

Ņemot vērā, ka iereibušais dēls bija nepilngadīgs, kārtības sargi pārbaudījuši alkohola koncentrāciju. Pārbaudē atklājies, ka 17 gadus vecā jaunieša izelpā ir 2,32 promiles alkohola.

Par atrašanos alkohola reibumā nepilngadīgam noformēts protokols. Tāpat par situāciju ģimenē informēta RPP Bērnu likumpārkāpumu profilakses nodaļa un Rīgas bāriņtiesa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!