Foto: DELFI Aculiecinieks
”28. oktobrī nolēmu iepriecināt savu kucēnu ar 'garšīgu' suņu uzkodu – žāvētām cīpslām. Paciņu iegādājos veikalā ”Rimi” tirdzniecības centrā ”Olimpija”. Kā vienmēr pārbaudīju preces derīguma termiņu un paņēmu čeku,” raksta ”Delfi” lasītāja, kura vēlējās palikt anonīma.

”Mājās atvēru iepakojumu, un man rokā iebira melna vabole un pāris trekni tārpi. Vērīgāk paskatoties uz preci, ievēroju, ka visi 'kauliņi' ir burtiski tārpu saēsti, tārpi rāpo pa visu paciņu un cenšas izlīst uz galda. Es biju šokā.”

”Tādiem ražotājiem nav vietas mūsu tirgū. Iesniegumu Patērētāju tiesību aizsardzības centram jau uzrakstīju. Cilvēki, esiet uzmanīgāki, pērkot produktus jūsu mājdzīvniekiem!”


Komentē ”Rimi Latvia” vecākā sabiedrisko attiecību speciāliste Laura Podskočija:

Saņemot pircēja iesniegumu par preces neatbilstību kvalitātes prasībām, operatīvi reaģējām – tika uzsākta gadījuma izmeklēšana gan preces piegādātāja, gan ražotāja pusē. Nekvalitatīvā prece nekavējoties tika izņemta no visu Rimi veikalu sortimenta.

Lai arī turpmāk netiktu pieļautas šādas kļūdas, visas šī uzņēmuma piegādātās preces papildus uzraudzīs Rimi kvalitātes kontrole.

Nodrošināt kvalitatīvu produkciju mūsu pircējiem ir viena no Rimi uzņēmuma pamatvērtībām un atbildībām pret ikvienu klientu. Tāpēc izvirzām īpaši augstas prasības piegādātājiem, ar kuriem slēdzam līgumus par produktu tirdzniecību Rimi veikalos. Preču piegādātājiem ir jāstrādā pēc visaugstākajiem standartiem un jāņem vērā katra produkta specifika, uzglabāšanas, kā arī pārvadāšanas noteikumi. Cik vien ir mūsu spēkos, sekojam līdzi katram no ”ķēdes posmiem”, lai Rimi plauktos nonāktu visaugstākās kvalitātes produkcija. Sadarbība ar mūsu klientiem un viņu iesaiste nekvalitatīvas produkcijas identificēšanā ļauj mums vēl vairāk pastiprināt kvalitātes kontroli, nodrošinot, lai šādas kļūdas no piegādātāju puses vairs neatkārtotos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!