Foto: DELFI Aculiecinieks
"Šodien e-pastā saņēmu paziņojumu, ka man pienācis jaunais komunālo maksājumu rēķins par janvāri. Ka vienmēr interneta vietni www.e-parvaldnieks.lv vēru vaļā ar trīcošām rokām (mums vienmēr ir nenormāli augstas cenas gan par apkuri, gan ūdens uzsildīšanu, salīdzinot ar citiem). Tas, ko es tur ieraudzīju, lika man apraudāties," raksta Natālija.

"Lūk, tāds rēķins man ir jāapmaksā. Cilvēki žēlojas, ka viņiem jāmaksā viens lats vai nedaudz vairāk par kvadrātmetru. Bet kā ir ar diviem latiem par kvadrātmetru? Tādas ir cenas mazajās, divstāvīgajās mājās Lubānas ielā.

Turklāt man ir mazs divistabu dzīvoklis ar divām caurstaigājamām istabām. Savukārt maniem vecākiem, kuri dzīvo piecu minūšu gājiena attālumā no manis, ir jāmaksā 1,35 lati kvadrātmetrā. Ļoti gribētos noskaidrot, kāds ir šis cenu aprēķina un noteikšanas mehānisms."


Portāls "Delfi" rūpīgi izpētīs apkures maksājumu sistēmu, bet tam ir nepieciešama papildus informācija. Ja jūs jau esat saņēmuši savu apkures rēķinu (vai arī jūs varat jau tagad to apskatīties internetā) un jūtaties pārsteigti par tajā esošo summu, atsūtiet sava rēķina fotogrāfiju vai ekrānuzņēmumu uz aculiecinieks@delfi.lv ar norādi "Apkures rēķins". Neaizmirstiet norādīt pilsētu un adresi (jo precīzāk, jo labāk). Visās publikācijās personiskā informācija (vārds un adrese) tiks retušēta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!