Foto: DELFI Aculiecinieks
"14. decembra pirmspusdienā biju Ķengaraga Rimi iepirkties, taču, kad rokās biju paņēmusi noskatīto desu, atklāju, ka tā ir sapelējusi," ziņo kāda anonīma aculieciniece.

"Sapelējusi bija ne tikai manis nolūkotā desa, bet gan visa konkrētās desas partija, kas izkārta plauktā. Pie tam derīguma termiņš tām beidzies jau pirms divām dienām," stāsta aculieciniece.

"Rimi Latvia" sabiedrisko attiecību speciāliste Laura Podskočija akcentē, ka derīgumu termiņu ievērošana mazumtirdzniecībā ir ļoti būtiska, un Rimi tirgo produktus tikai ar atbilstošu derīguma termiņu.

"Ja veikala plauktā gadās atrast produktu, kuram ir beidzies derīguma termiņš, tad šāda situācija ir radusies tikai un vienīgi cilvēciskas kļūdas rezultātā. Tāpēc aicinām nekavējoties informēt veikala personālu, kurš tāpat kā šajā gadījumā, nekavējoties izņems produktus no tirdzniecības. Produktu tirdzniecība pēc derīguma termiņa beigām ir pārkāpums, šāda situācija Rimi veikalos nav pieņemama.

Par šo situāciju Rimi Prūšu ielā 2b, nekavējoties tika pieprasīti paskaidrojumi no atbildīgajiem veikala darbiniekiem," informēja Podskočija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!