Foto: LETA
Uz izmeklēšanas laiku augstceltņu kompleksā "Z-torņi" ir apturēti visi būvdarbi. Tie tiks atsākti tikai pēc negadījuma, kurā gāja bojā strādnieks, vietas apsekošanas un sakopšanas darbiem, portālu "Delfi" informēja AS "Towers Construction Management" pārstāvis Artūrs Ivanovs.

Kā ziņots, piektdien, krītot no augstuma, augstceltnē bojā gājis viens no celtniekiem. 21 gadu vecais vīrietis iekrita lifta šahtā.

"Towers Construction Management" izsaka visdziļāko līdzjūtību bojāgājušā ģimenei un tuviniekiem.

"Mēs esam satriekti par notikušo negadījumu, tas mums ir liels šoks un cilvēcisks pārdzīvojums. Izsakām visdziļāko līdzjūtību traģiskajā nelaimē bojāgājušā ģimenei, tuviniekiem un draugiem. Esam gatavi sniegt atbalstu bojāgājušā ģimenei un izmeklētājiem, lai iespējami ātri noskaidrotu notikušā apstākļus un cēloņus," sacījis uzņēmuma pārstāvis Artūrs Ivanovs.

"Vēlamies apliecināt, ka mūsu augstākā prioritāte ir cilvēku drošība, tāpēc mēs kā Z-torņu attīstītāji, "Towers Construction management", darīsim visu iespējamo, lai līdzīgi negadījumi mūsu objektā vairs neatkārtotos," turpina Ivanovs.

Kā informē Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā, celtnieks bojā gāja uzkrītot uz sastatnēm, kuras atradās lifta šahtā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!