"10. janvārī Pļavniekos, J. Grestes ielā 12 tika veikts kārtējais, tā sauktais, ceļu remonts," portālam raksta aculieciniece Anastasija, kura atsūtījusi šo video.

Rīgas domes Satiksmes departamenta Sabiedrisko attiecību projektu vadītāja Ilze Dišlere: "Rīgas domes Satiksmes departaments informē, ka avārijas bedru remontdarbi Pļavniekos, J.Grestes ielā 12 tika veikti departamenta būvinženiera uzdevumā, jo uz brauktuves bija izveidojušās avārijas bedres, kas var radīt draudus satiksmes drošībai. Vēlamies akcentēt, ka bedru lāpīšana ziemā parasti notiek ar aukstā asfaltbetona maisījumu. Aukstais asfaltbetons ir plastisks un to var iestrādāt tieši šādos laika apstākļos.

Darbu veikšanas specifikācija paredz bedres attīrīšanu no dubļiem, liekā ūdens un dažādiem priekšmetiem, pēc tam augstā asfaltbetona ieklāšanu un blietēšanu. Minēto tehnoloģiju pielieto vietās, kur bedres apdraud satiksmes drošību.

Tāpat vēlamies informēt, ka iestājoties labvēlīgiem laika apstākļiem, kad vidējā gaisa temperatūra pārsniegs +5 grādus, tiks veikts brauktuves seguma remonts ar karsto asfaltbetonu, aizpildot visas izveidojušās bedres."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!