Foto: Publicitātes foto
Bauskas novada dome lēmusi par baušķenieku dzīves līmeni ilgtermiņā rūpēties, kā arī veicināt vides sakārtošanu, rīkojot ikgadēju konkursu namu īpašniekiem un apsaimniekotājiem, tā gaitā vērtēs sakoptākos un skaistākos namus, informēja Bauskas novada pašvaldības pārstāve Laura Podniece.

Konkurss konkursa nolikums stājas spēkā šosestdien, 1. martā. Konkurss būs ikgadējs un norisināsies divās kārtās. Pieteikt dalību konkursā varēs personīgi vērtējamā objekta īpašnieks vai apsaimniekotājs, vai citas fiziskas un juridiskas personas, iepriekš to saskaņojot ar pretendentu.

Konkursā piešķirs nomināciju 'Bauskas novada rota" sešās vērtējamo objektu grupās: individuālā dzīvojamā māja vai viensēta lauku teritorijā, individuālā dzīvojamā māja pilsētas teritorijā, daudzdzīvokļu māja, uzņēmums, iestāde, zemnieku saimniecība. Vērtēšanas komisija pēc varēs piešķirt balvu arī nominācijā "Bauskas novada rota" par īpaši oriģinālu risinājumu objekta labiekārtošanā un attīstībā.

Katras nominācijas ieguvējs konkursa otrajā kārtā saņems atzinību – goda plāksni un konkursa atbalstītāju balvas. Uzvarētājus apbalvos Bauskas novada svētkos.

Pievienojam arī galeriju ar skaistākajiem aizvadītā gada fotomirkļiem no Bauskas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!