Portāls "Delfi" saņēmis vēstuli no lasītāja Agra, kurš norūpējies par veikala "Maxima XX" tehnisko stāvokli Andreja Saharova ielā Pļavniekos, kur viņš novērojis plaisas sienā. Savukārt "Maxima Latvija" pārstāvis Jānis Beseris akcentē, ka veikala tehniskais stāvoklis pēc apsekošanas novērtēts pozitīvi.

"14.maijā biju "Maxima XX" veikalā Andreja Saharova ielā 20A, Pļavniekos un ievēroju, ka ēkas blokos ir izveidojušās lielas plasas. Visticamāk, no jumta "staigāšanas". Citu iemeslu plaisām es nespēju iedomāties, ja nu vienīgi Latvijā būtu bijušas zemestrīces, kas izveidotu tādas plaisas.

Esošā plaisa bildē ir virs "Maizes nodaļas" un ir apmēram 2 cm platumā un vismaz 1,5-2 metru garumā. Tā nav vienīgā tāda veida plaisa, pa visu veikalu ir tāda veida plaisas blokos, mazākas vai lielākas. Varbūt gaidām nākamo traģēdiju?"

"Maxima Latvija" pārstāvis Beseris norāda, ka lielveikalā Saharova ielā ir veikta veikala tehniskā apsekošana un to īstenojis neatkarīgs sertificēts eksperts. "Esam saņēmuši atzinumu, ka ēka ir droša ekspluatācijai. Novērotās plaisas ir kosmētisks defekts, kas var rasties ēkas ekspluatācijas laikā. Tāpat tuvākā mēneša laikā šajā veikalā ir plānoti kosmētiskie remontdarbi, kuru ietvaros tiks veikta arī minēto vizuālo defektu novēršana," skaidro Beseris.

Sūtiet savas reportāžas un saņemiet balvu - dāvanu karti restorāna apmeklējumam.

Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet nereģistrētajiem autoriem reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!