Latvijas iedzīvotājiem pieejama bezmaksas sabiedriskā transporta maršrutu meklēšanas aplikācija lielajās Latvijas pilsētās – Rīgā, Jelgavā un Liepājā, portālam "Delfi" pavēstīja aplikācijas izstrādātāju, lietuviešu uzņēmuma "TRAFI", pārstāvji.

Aplikācija ļauj gan kājāmgājējiem, gan autovadītājiem, kā arī tiem, kas pārvietojas ar sabiedrisko transportu Rīgā, Jelgavā un Liepājā atrast piemērotāko, ātrāko un vienkāršāko pārvietošanās maršrutu.

Kā vienu no būtiskākajām aplikācijas priekšrocībām izstrādātāji min meklēšanas parametrus – "TRAFI" aplikācijas lietotājam nav nepieciešams zināt precīzu adresi, pieturas nosaukumu,. Maršruta meklēšanas funkcija darbojas arī, vadoties no nosaukumiem un citiem atslēgas vārdiem, kas atrodas pa ceļam uz izvēlēto mērķi.

Aplikācijas lietotāju priekšrocība arī tā, ka var uzzināt precīzu sabiedriskā transporta līdzekļa atrašanās punktu, kā arī precīzu laiku, kad tas ieradīsies konkrētajā pieturā.

"TRAFI" ir pieejams operētājsistēmām Android un iOS un to var bezmaksas lejuplādēt "App Store" vai "Google Play". Informācija tiek nodrošināta latviešu un angļu valodā.

Kopš septembra šī mobilā aplikācija sākusi darboties arī Igaunijas galvaspilsētā Tallinā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!