Foto: LETA
"Vēlos izteikt savu neapmierinātību par negodīgajiem taksistiem. Lieta tāda, ka atstāju savu telefonu "Panda" taksī, bet pilnīgi veltīgas manas pūles ir saņemt jebkādu atbildi no viņiem," raksta Laura.

"Pavisam noteikti, ja zaudējums būtu viņu pusē, ar šoferi sazinātos piecās minūtēs. Bet šajā gadījumā tiek pilnīgi ignorēts mans adekvātais lūgums – elementāri palūgt šoferītim uzzvanīt man un tikai pateikt vienu  – ir vai nav tas telefons. Protams, ka esmu gatava maksāt atlīdzību, jo zinu, ka telefons nav no lētajiem un saturs tajā man ir svarīgs.

Žēl ir fakts, ka cilvēki ir tik negodīgi. Vai tiešām cilvēki, kuri piesavinās svešu mantu, iegūst ko vairāk nekā godīgi atdodot to īpašniekam. Man dzīvē arī gadījies atrast gan makus, gan telefonus, bet man sirdsapziņa neļauj paturēt svešu mantu sev.

Noteikti, ka katram no jums ir gadījies ko pazaudēt un katrs zina, cik tas ir nepatīkami.

Bet, runājot konkrēti par takšiem, nav pirmo reizi dzirdēts, ka mantas netiek atgrieztas. Kāds cits takša vadītājs man šodien atzinās, ka neviens taksists nevēlas ņemties ar atrastajām mantām, arī viņam ir gadījies atrast mantas, bet nav lielas iedvesmas ņemties ar īpašnieka meklēšanu. Skumji, jo diez vai viņi paši nebūtu sarūgtināti, ka cilvēki ir tik neatsaucīgi

Neesmu es nedz pirmā, nedz pēdējā. Bet tomēr ceru, ka cilvēki reiz kļūs pietiekami atsaucīgi viens pret otru. Dzīve ir daudz gaišāka, darot labus darbus."

Sūtiet savas reportāžas un saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet nereģistrētajiem autoriem reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!