Foto: DELFI Aculiecinieks
Viens cilvēks cietis ugunsgrēkā, kas ceturtdienas pēcpusdienā izcēlies kādā vienstāva ķieģeļu ēkā Krimuldas novadā pie autoceļa Rīga-Valmiera netālu no Raganas, portālu "Delfi" informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā.

Liesmas ir lokalizētas, taču ugunsdzēsēji darbu notikuma vietā vēl turpina, informēja VUGD.

Degošā ēka bijusi kāda fermas kompleksa dzīvojamā daļa un tās piebūve. VUGD norāda, ka degšanas platība bijusi aptuveni 300 kvadrātmetri.

Ugunsnelaimē cietis 62 gadus vecs vīrietis, informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve (NMPD) Inga Vītola. Mediķi vīrietim konstatējuši nelielus apdegums uz sejas. Cietušais atteicies no došanās uz slimnīcu, tādēļ medicīniskā palīdzība viņam sniegta uz vietas.

Notikuma vietā joprojām atrodas viena NMPD brigāde.

Ugunsgrēks klasificēts kā paaugstinātas bīstamības, un uz notikuma vietu devušās četras autocisternas, kā arī vienas autokāpnes. Degšanas platība vēl nav noteikta.

Savukārt aculiecinieki portālu "Delfi" informēja, ka Raganā pamatīgs ugunsgrēks - deg saimniecības ēkas. "Praktiski nodegusi māja, liesmas pārmetušās uz šķūni. Ugunsdzēsēji brauc, skatītāju daudz. Ugunsgrēks postošs," vēsta aculiecinieki. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!