Foto: DELFI

Daugavpilī, Višķu ielā, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) darbinieki izglābuši vīrieti, kurš bija iekritis lifta šahtā, uzzināja VUGD.

Aptuveni 25 gadus vecais vīrietis, kurš bija iekritis lifta šahtā, nodots mediķu rīcībā.

Kā portāls "Delfi" uzzināja VUGD, ugunsdzēsēji par notikušo incidentu izsaukumu saņēmuši pulksten 17:56. Ierodoties Višķu ielā ugunsdzēsēji secinājuši, ka neapsaimniekotas ēkas lifta šahtā ir iekritis aptuveni 25 gadus vecs vīrietis.

Glābēji ar bomjkāpņu palīdzību nokāpuši šahtā un ar imobilizācijas dēli vīrieti izcēluši. Pēc tam vīrietis nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem.

Savukārt Rīgā, Šķūņu un Kaļķu ielu krustojumā, svētdien kādi 73 gadus veca sieviete bija pakļuvusi zem mikroautobusa. Lai atbrīvotu sievieti glābēji izmantojuši hidrauliskos instrumentus. Sieviete nogādāta slimnīcā.

Savukārt Valsts policija (VP) informē, ka 1942.gadā dzimušajai sievietei uzbraukusi automašīna "Renault", kuru vadīja 1991.gadā dzimis vīrietis. Sieviete slimnīcā mirusi.

Kopumā VUGD aizvadītajā diennaktī reaģējis uz 73 notikumiem, no kuriem ar ugunsgrēkiem bija saistīti 42, bet ar glābšana darbiem - 23 notikumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!