Foto: LETA
Ceturtdien, 23. jūlijā, Valts policijas darbinieki Rēzeknes novadā izglābuši dzīvību kādai 1929. gadā dzimušai ogotājai, kura iestigusi purvā un pašas spēkiem nav varējusi no tā izkļūt, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Rēzeknes iecirknis saņēmis informāciju, ka Vērēmu pagastā 1929. gadā dzimusi sieviete aizgājusi uz mežu lasīt ogas un nav atgriezusies.

Ap pulksten 19:00 28 Rēzeknes iecirkņa policisti sākuši sievietes meklēšu. Neskatoties uz lietu un to, ka purvā ir ļoti daudz dziļu meliorācijas grāvju, likumsargi jau nepilnu divu stundu laikā sievieti atraduši. Policija norāda, ka sirmgalve iegrimusi purvājā un pati saviem spēkiem vairs nav varējusi no tā izkļūt.

Sieviete spēku izsīkuma dēļ nav varējusi paiet, tāpēc policisti izveidojuši no nolūzušajiem kokiem izveidojuši tiltiņu, lai izvestu sievieti no purva. Ar tiltiņa palīdzību policisti un sieviete varējuši tikt pāri dziļajam grāvim.

Sievieti policisti veiksmīgi iznesuši no meža un nogādājuši medicīniskajā iestādē, kur viņai konstatēta ķermeņa atdzišanu. Pēc medicīniskās palīdzības sniegšanas sieviete atgriezusies mājās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!