::recepte::
Auksts vai silts ūdens, man gurķi tāpat iznāk kraukšķīgi, ja vien gurķu zorte ir no kraukšķīgajām.
Ūdenī iemaisa sāli un cukuru, maisa līdz izkūst. 3 l burkā ieliek pusi no zaļumiem, ķiplokiem un citām garšvielām, tad liek gurķus, kuriem nedaudz apgriezti abi gali. Uzliek atlikušās garšvielas un pārlej marinādi, ja marinādes par maz, tad iejauc vēl.
Gurķi parasti pēc ~4 stundām gatavi.
Sastāvdaļas
Sagatavošana
Auksts vai silts ūdens, man gurķi tāpat iznāk kraukšķīgi, ja vien gurķu zorte ir no kraukšķīgajām.
Ūdenī iemaisa sāli un cukuru, maisa līdz izkūst. 3 l burkā ieliek pusi no zaļumiem, ķiplokiem un citām garšvielām, tad liek gurķus, kuriem nedaudz apgriezti abi gali. Uzliek atlikušās garšvielas un pārlej marinādi, ja marinādes par maz, tad iejauc vēl.
Gurķi parasti pēc ~4 stundām gatavi.
*gurķus ņemu nepārāk lielus.
Iesūtīja: Lora