Foto: LETA
Katru dienu portāls "Delfi" saņem lasītāju iesūtītus video, kuros iemūžinātas dabas parādības, dažādi pasākumi un notikumi, tomēr vislielāko daļu iesūtīto video veido tieši tas, kas fiksēts uz Latvijas ceļiem.

Apkopojām gada 11 spilgtākos lasītāju iesūtītos video šogad.

Neaprakstāmi spēcīga vētra Bauskas cūku fermā

Piektdien, 17.jūlijā, kad visu Latviju pārsteidza īpaši stiprs negaiss, Bauskas novada cūku fermu pārņēma neaprakstāmi spēcīga vētra, liecina portāla "Delfi" lasītāja Anda iesūtītais videomateriāls.

Autovadītājs ar beisbola vāli metas skaidrot attiecības

Autovadītāju savstarpējo konfliktu risināšana turpat uz ielas vai autostāvvietā teju vai kļuvusi par galvaspilsētas ceļu satiksmes ikdienu. Šoreiz portāla "Delfi" lasītājai Ņinai izdevies iemūžināt visai iekarsušu šoferu strīdu, kurā viens no viņiem "drošības labad" vai arī līdzsvara dēļ rokās turējis beisbola nūju.

Par mata tiesu no traģēdijas - īpaši pārgalvīga apdzīšana Vidzemē

Braucot no Pļaviņām un Ērgļiem, "Delfi" lasītāja Daiņa ceļš beidzies teju traģiski, kāds "Toyota RAV4" īpašnieks, apdzenot cietus, lielā ātrumā pret kalnu tuvojies lasītājam virsū, liecina Daiņa iesūtītais video.

Nekaunīgs Rīgas 'mikriņa' vadītājs - 'es 10 gadus tā braucu, liec man mieru!'

"Es desmit gadus tā braukāju, liec man mieru!" Tāda bija kāda Rīgas mikroautobusa vadītāja atbilde uz "Delfi" lasītāja uzdoto jautājumu, kāpēc viņš brauc pārgalvīgi un īsteno ļoti bīstamus apdzīšanas manevrus, nerēķinoties ar pasažieru un citu ceļu satiksmes dalībnieku drošību.

Motocikla vadītājs un pasažiere Dārzciema ielā cieš asinsstindzinošā avārijā

Rīgā divi cilvēki guvuši smagas traumas vieglās automašīnas un motocikla sadursmē. Avārijas brīdi nofilmējis kāds garāmbraucējs, liecina vietnē "Autowitness.lv" publicēts video.

Skolēni Teikā avarējušu BMW ievelk cita auto sānos

Publicēts video ar kārtējo Latvijas jauniešu "varoņdarbu" – velkot no krūmiem trosē iesietu avarējušu BMW, viņi neaprēķina trajektoriju un ar šo vraku taranē ielas malā stāvošo spēkratu.

Neadekvāts vīrietis ar milzu āmuru izsit automašīnai vējstiklu

Autovadītāju braukšanas kultūra Latvijā ir visai dažāda,un nepatīkamas situācijas uz ceļiem nav retums. Tādu piedzīvojis arī kāds autovadītājs Rīgā – viņa vējstiklu izsitis priekša braucošā auto šoferis.

Pa Rīgu brauc satrakojies katafalks ar norautu degvielas sūkņa pistoli

"Trešdien vakarā Rīgas centrā pie Nacionālā teātra ievēroju katafalku ar degvielas uzpildes sūkņa pistoli un gumijas caurules gabalu, kas karājās ārā no katafalka degvielas tvertnes," raksta portāla "Delfi" lasītājs.

1. aprīļa cienīgs satiksmes negadījums Rīgā

"Vai tas bija par godu 1. aprīlim, vai arī šis auto nejauši uzbrauca kalniņā, es diemžēl nezinu, bet skats Ezermalas ielā bija ļoti neparasts," norāda aculieciniece Irina.

Meitene pie 'Golfa' stūres veic ļoti dīvainu manevru

"Tāds brīnums šodien "piezemējās" Rīgā, Brīvības ielā. Skaistule, kura bija pie stūres, acīmredzot nav mācījusies satiksmes noteikumus," norāda aculiecinieks Vasja.

Auto Krasta ielā apmet kūleni

Kāds portāla "Delfi" lasītājs kļuvis par aculiecinieku baisai avārijai Rīgā, Krasta ielā. Viņa auto reģistratora fiksētajā video redzams, kā "Opel" markas automašīna no vidējās joslas pārkārtojas uz kreiso, nepamanot blakus braucošo "Mitsubishi".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!