Trešdien, 31. augustā, vairāki pudeles brāļi Rīgā izrēķinājās ar savu biedru tieši blakus Pļavnieku bērnudārzam Akadēmiķa Mstislava Keldiša ielā, ziņo anonīms aculiecinieks.

"Pļavniekos ik dienas var sastapt dzērāju kontingentu, kuri klaiņo pa ielām, pļumpē alu un sēž uz soliņiem bērnu laukumos, parkos un starp mājām. Disciplīna ielās ir zema," portālam "Delfi" vēsta aculiecinieks.

Rīgas Pašvaldības policijas (RPP) pārstāvis Toms Sadovskis portālam "Delfi" sacīja, ka policija izsaukumu par notikušo nav saņēmusi. "Atgādinām, ka, redzot nekārtības, ir nekavējoties jāziņo policijai, nevis jāfilmē," akcentē Sadovskis, piebilstot, ka filmēt varot pēc tam, kad informēti kārtības sargi.

Viņš atgādina, ka policijai iespējams ziņot, izmantojot mobilo aplikāciju "Rīgas pašvaldības policija", kas ir pieejama Google play un iTunes veikalos.

Sadovskis arī informēja, ka mācību gada laikā Rīgas pašvaldības policija strādā pie skolām un interešu izglītības iestādēm, taču pie bērnudārziem policija nav izvietota pastāvīgi, jo bērni bez uzraudzības teritoriju neatstāj. Turklāt uz izglītības iestādi un no tās bērni dodas kopā ar vecākiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!