Foto: F64
Naktī uz otrdienu pulksten 1.56 ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz Amatas novada Drabešu pagastu, kur dega šķūnis ar divām vieglajām automašīnām un lauksaimniecības tehniku 200 kvadrātmetru platībā un apkārt esošā sausā zāle 100 kvadrātmetru platībā.

Ugunsgrēks likvidēts puksten 5.16, portāls "Delfi" uzzināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji devās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, koks, sadzīves mantas, elektriskā sildierīce, stacionārais radars, divas vieglās automašīnas, grīda, divas dārza mājas, šķūnis, neapsaimniekota ēka un bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens.

Palīdzot nelaimē nonākušiem cilvēkiem, ugunsdzēsēji glābēji pirmdien Brīvības ielā Liepājā no divstāvu ēkas jumta ar izbīdāmo kāpņu palīdzību nocēla divus vīriešus un putnu.

Palīdzot nelaimē nonākušiem dzīvniekiem, ugunsdzēsēji glābēji pirmdienNiedru ielā Jūrmalā atbrīvoja notekcaurulē iestrēgušu putnu, bet otrdienas rītā Cialkovska ielā Daugavpilī no koka tika nocelts kaķis.

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 3.jūlija pulksten 6.30 līdz 4.jūlija pulksten 6.30, VUGD saņēma 36 izsaukumus, no kuriem 16 bija uz ugunsgrēku dzēšanu, 16 uz glābšanas darbiem, bet četri izsaukumi bija maldinājumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!