::recepte::
Dārzeņus sasmalcina un cep sviestā ar nedaudz eļļu.
Noliek malā, pannā nākamās cep vistu akniņas. Nepārcep, lai vidū vēl sārtas!
Sajauc visu kopā (iepriekš apceptos dārzeņus un vistu akniņas), pielej baltvīnu, 5–6 minūtes sutina.
Tālāk pievieno saldo krējumu, sāli, piparus, timiānu un vēl visu 5 minūtes pasautē.
Atdzesē masu un sablendē, pievienojot mīkstu sviestu un iemaisot zaļos pipargraudus.
Pilda trauciņos, pāri pārlej izkausētu sviestu un liek ledusskapī atdzist.
Sastāvdaļas
Sagatavošana
Dārzeņus sasmalcina un cep sviestā ar nedaudz eļļu.
Noliek malā, pannā nākamās cep vistu akniņas. Nepārcep, lai vidū vēl sārtas!
Sajauc visu kopā (iepriekš apceptos dārzeņus un vistu akniņas), pielej baltvīnu, 5–6 minūtes sutina.
Tālāk pievieno saldo krējumu, sāli, piparus, timiānu un vēl visu 5 minūtes pasautē.
Atdzesē masu un sablendē, pievienojot mīkstu sviestu un iemaisot zaļos pipargraudus.
Pilda trauciņos, pāri pārlej izkausētu sviestu un liek ledusskapī atdzist.
Smērē uz maizes un bauda!
P.S. Marinētus zaļos pipargraudus iespējams iegādāties, piemēram, veikalā "Gemoss". Taču tos var aizstāt ar kādu citu pikantu piedevu, piemēram, marinētiem mazajiem kaperiem.