Jau kopš 29. janvāra City Jazz Club kopā ar DELFI.TV veido interesantu projektu - portāla apmeklētājiem ir iespējams noskatīties koncertu tiešraides un ierakstus internetā no džeza kluba.

Tiešraides portālā DELFI.TV var vērot katru ceturtdienu no plkst. 20.00 līdz 21.00. Līdz šim ir uzstājušies jau vairāki vietējie un ārzemju izpildītāji, un šie koncerti ir saglabāti un pieejami visiem portāla apmeklētājiem.

Īpaši spilgts bija divu stundu garais atklāšanas koncerts 29.janvāri.

Tajā piedalījās pazīstamākie Latvijas džeza izpildītāji - Amber, Ieva Kerēvica, Raimonds Macats, Linda Leen, Normunds Rutulis, Ketta, Anmary, Jānis Stībelis, Arnis Mednis. Šo koncertu vēl jo projām ir iespējams noskatīties DELFI.TV.

Jaunākajos koncertu tiešraižu ierakstos ir apskatāmi Latvijas mūziķi - Amber, Diāna Pīrāgs, vokālā grupa "Framest".

No ārzemju izpildītājiem tiešraidēs no City Jazz Club uzstājās ASV džeza dziedātāja Dženisa Haringtone kopā ar Gunāra Kalniņa gospeļu kori, "Beppe Di Benedetto Quintet" no Itālijas un igauņu saksofonists Lembits Sārsalu festivāla "Saxophonia" ietvaros.

Ir jau zināms, ka 19.martā tiešraidē DELFI.TV uzstāsies Jānis Stībelis. Savukārt 26.martā skatītājus priecēs Gunāra Kalniņa GGChoir - gospeļu koris.

Skatīt visus koncertu ierakstus

 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!