Šis gads nevienam no mums nav bijis viegls un nav noslēpums, ka daudzi vēl vairāk nekā parasti vēlas, lai tikai ātrāk būtu Ziemassvētki un Jaunais gads. Lai arī nekas par to neliecina, tomēr tā gribas ticēt, ka kāds brīnums ir paglabāts arī mūsu valstij!

Arī mēs domājam, ka jo ātrāk palīdzēsim Ziemassvētku noskaņai ienākt mūsu vidū, jo labāk visiem. Un jau šodien pasludinām, ka ir sākusies DELFI Ziemassvētku izpārdošana!

Tāpēc visiem mūsu klientiem līdz pat gada beigām mēs piedāvājam papildus 30% izvietojumu pilnīgi BEZ MAKSAS. Piedāvājums ir spēkā kā jau apstiprinātajiem, tā arī visiem jaunajiem pasūtījumiem. Tiek saglabāti arī jau esošie bonusi, atlaides un citi speciālie nosacījumi.

Bet tas vēl nav viss! Visiem, kas vēlas laika posmā no 24.decembra līdz pat 3.janvārim apsveikt savus sadarbības partnerus, klientus, kaut vai mūsu visu mīļoto valdību, mēs piedāvājam BEZMAKSAS banneru izvietošanu. Piedāvājums ir spēkā, kamēr ir brīvas vietas, bannerī obligāti jābūt apsveikumam un / vai novēlējumam, kategoriski aizliegts minēt vārdus "krīze, dižķibele, budžets, devalvācija utml."

Līdz brīnumdariem mums vēl tālu, bet mēs vismaz cenšamies!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!