Foto: LETA
Vispirms jau Latvijas radio kolēģu vietā gribu atvainoties Andrejam Mamikinam un viņa ģimenei, kā arī tiem radioklausītājiem, kuri ir neizpratnē par to, kā tiešajā ēterā runājot par dzīvu, reālu cilvēku var izteikt pārmetumus, ka viņa gadījumā labāk būtu veikts aborts.

Esmu strādājis sabiedriskajā medijā, Panorāmā, Defacto, taču nekad neesmu atļāvies publiski nozākāt cilvēkus. Šis jau vairs nav stāsts par žurnālista ētiku, bet gan par to, kas notiek divu pieaugušu vīriešu galvās, ja tā var publiski izpausties ?!

Vārtrūmēs dzērāji, vājprāta murgos ir tolerantāki. Pie mums ir demokrātija, cilvēki brīvi pauž savu viedokli, taču tas nedod tiesības apvainot citādi domājošos. Protams, ka tuvojas Saeimas vēlēšanas un kā saka, karā visi līdzekļi labi, taču es tiešām domāju, ka konkrētajā gadījumā Tomsona un Liniņa kungi no darba Latvijas radio, būtu jāizmet, kā kaķi no pienotavas. Lai aiziet abi pie Mamikina mammas, paskatās acīs un izstāsta, ka lūk tā mēs te abi domājam par Jūsu dēlu.

Ja par prostitūtu sarakstu nosauc Saskaņu, tad nav jēgas ieslīgt polemikā. Aidi Tomson, es arī esmu šajā sarakstā. Pārstāvu partiju "Gods kalpot Rīgai".

"Saskaņas centrs" un "Gods kalpot Rīgai" apvienība pašvaldību vēlēšanās saņēma 58,54% vēlētāju balsu. Katrs otrais, Tev uz ielas pretim nākošais, rīdzinieks nobalsoja par šo apvienību. Tieši tāpēc es piedalos Saeimas vēlēšanās, jo patiešām esmu pārliecināts, ka ar šo komandu ir iespējams labi strādāt.

Palasi, paskaties kādi cilvēki ir 11.tajā sarakstā. Pastaigā vakaros pa pilsētu, aprunājies ar pilsētas viesiem, par kārtību, drošību parunā. Nav māksla aizkadrā nolikt visus pēc kārtas, māksla ir atbildēt par saviem vārdiem. Izstāsti vienreiz Krustpunktos, tiešajā ēterā, ko Tu konkrēti esi izdarījis lai mūsu valsts būtu labāka. Bez bla bla bla, bet no sirds.

Citu līdzcilvēku, viņu darbu aplikšana jau ir kļuvusi par mūsu sabiedrības normu. Komercraidsabiedrībās ir skaidrs, kāds maksā par mūziku, taču skumji, ka ka šajos procesos piedalās arī valsts medijs, kuram ar lepnumu vajadzētu nest savu vārdu - Latvijas radio. Radio, kurš pārstāv šeit dzīvojošo cilvēku intereses.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!