Foto: LETA
12.Saeimas vēlēšanas ir Latvijai izšķirošas un mēs katrs esam atbildīgs par to, vai mūsu valsts nākotne nonāks Krievijas ķetnās vai saglabās savu sūri gūto neatkarību. Vien pāris tūkstošus kilometrus aiz Latvijas robežas, ukraiņu tauta ir ierauta karā ar lielvaras valsti Krieviju un pārsteidz, ka šodien Latvijā vēl kāds atļaujas koķetēt, ka "laikam būs vien jābalso par Ušakovu!".

Pēdējās nedēļas ir bijušas trauksmainas. Ķengas un lamas, kā arī informācijas un aģitācijas pārbagātība. Rezultātā daudzi svarīgi fakti pazuduši, nākot klajā kādam citam, it kā svarīgākam skandālam. Sabiedrībai ir grūti pieņemt lēmumu starp krāšņiem pirmsvēlēšanu solījumiem, politiskajām viduvējībām un šķietami nekaitīgākajiem personāžiem un tiem, kuri spēj nosargāt mūsu valsti, vedot to attīstības virzienā.

Sestdien jādodas balsot ikvienam balsstiesīgajam - palikt malā klusējot nedrīkst! Taču izdarot savu izvēli, atcerēsimies - Rīgas mēra Nila Ušakova sapnis joprojām ir, lai Latvijā otra oficiālā valoda ir krievu.
Tieši Nils Ušakovs ir paziņojis, ka Putins ir labākais prezidents, kādu Krievija līdz šim piedzīvojusi.

Nils Ušakovs, uzstājoties televīzijā un atbildot uz jautājumu par Krimas aneksiju, ar savu izturēšanos skaidri ļāva saprast – ja Latvija nebūtu Eiropas Savienības sastāvā un tā piedzīvotu Ukrainas scenāriju, viņš, Nils Ušakovs, būtu pirmais, kas balsotu par Latvijas aneksiju. Par Krievijas impērijas atjaunošanu un Latvijas, kā neatkarīgas valsts, dzēšanu no pasaules kartes!

Latvijas cilvēk, lūdzu, esi gudrs un nepieņem pārsteidzīgus lēmumus šķietami labākas dzīves vārdā! Brīdī, kad savu balsi atdosi par labu saskaņai, tu spersi soli pretim nesaskaņai!

Nepieļausim, ka valsti vada cilvēki, kuri vēlas pārzīmēt pasaules karti un atņemt mūsu valstij brīvību.

P.s. Es neesmu nevienas politiskās partijas biedrs, nedz aicinu arī balsot par kādu konkrētu politisko spēku. Taču balsojot par Saskaņu, Jūs kļūstat par Kangara sabiedroto!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!