Sastāvdaļas:
- 750 ml degvīna
- 250 ml granātābolu sēkliņu, atdalītu
Rezultāts:
- 750 ml
Pagatavošana:
- Sterilizētā pudelē liec granātābolu sēkliņas un pārlej ar degvīnu.
- Pudeli aizvāko un labi sakrati, ļauj nogatavoties tumšā, vēsā vietā 4 dienas, sakratot to ik reizi, kad atceries.
- Pēc nogatavināšanas laika nokās sēkliņas un iegūto degvīnu lej sterilizētā pudelē, kuru dāvināsi. Aizvāko. Uzglabā tumšā, vēsā vietā.
- Pasniedz labi atdzesētās glāzēs.
Recepte: no grāmatas "Nigella Christmas"
Vēl citas receptes gardiem un izmēģināšanas vērtiem ēdieniem, kā arī padomi un gardēžu ceļojumu apraksti - portālā ČetrasSezonas.lv
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit