Sastāvdaļas:
- 200 g ābolu, nomizoti, sagriezti šķēlēs
- 100 g aveņu
- 1 tējk. tumši brūnā cukura
drumstalām:
- 100 g kviešu miltu
- 50 g auzu pārslu
- 75 g brūnā cukura
- 50 g sviesta
Pagatavošana:
- Sakarsē krāsni 180 grādus karstu. Ietauko cepamos trauciņus ar sviestu.
- Ābolus samaisi ar avenēm un cukuru un liec cepamajos trauciņos. Liec krāsnī un cep 10 minūtes.
- Tikmēr gatavo drumstalas. Visas sastāvdaļas samaisi kopā, līdz izveidojas drumstalas. Kad pagājušas 10 minūtes, izņem trauciņus no krāsns, uzber uz augļiem drumstalas un liec krāsnī uz vēl 15 minūtēm.
- Vislabāk baudīt siltu. Vari pasniegt ar plombīra vai vaniļas saldējuma bumbu.
Rezultāts:
- Deserts 2 personām
Vēl citas receptes gardiem un izmēģināšanas vērtiem ēdieniem, kā arī padomi un gardēžu ceļojumu apraksti - portālā ČetrasSezonas.lv
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit