Kādā Berlīnes slimnīcā tēvam vācietim un mātei no Ganas piedzimuši dvīņi ar krasi atšķirīgu ādas krāsu, paziņojuši klīnikas ārsti, piebilstot, ka kaut kas tāds iespējams tikai vienā no miljona gadījumu.

Dvīņi nāca pasaulē 11. jūlijā ar ķeizargriezienu, taču sabiedrībai par to netika ziņots, kamēr netika uzaicināta prese, lai tiktos ar laimīgajiem vecākiem - 35 gadus veco Floransu un 40 gadus veco tēvu Štefanu - un nofotografētu dvīņus.

Slimnīcas pārstāvji teica, ka abi neidentiskie jeb no divām olšūnām attīstījušies dvīņi noteikti ir īstie brāļi, kuriem ir viens tēvs. Šādu dvīņu piedzimšanas iespēja ir vienā no miljona gadījumu.

"Raians nāca pirmais un viss noritēja kā parasti. Taču, kad piedzima Leo, es nespēju ticēt savām acīm," teica ārste Birgita Vēbere, kura veica ķeizargriezienu.

Viņa teica, ka 20 darba gados esot bijusi klāt 10 000 dzemdību, taču nekad neesot redzējusi neko tamlīdzīgu. Raianam, kurš svēra 2,650 kilogramus, bija skaidri izteikta gaišāka āda nekā Leo, kurš svēra 2,606 kilogramus.

Klīnikas ārsti pastāstīja, ka līdzīgs gadījums esot reģistrēts pagājušajā gadā Midlsboro, Anglijā. Šāds gadījums esot bijis arī Leipcigā, Vācijas austrumos.

Floransa, kurai ir 18 gadus vecs dēls no iepriekšējām attiecībām, ir sajūsmā par puikām. "Raians trokšņo, bet Leo ir mierīgāks," viņa teica. Sākumā, ieraugot tik ļoti atšķirīgos dēlus, viņa esot gandrīz vai valodu zaudējusi.

Abi vecāki satikās kādā sarīkojumā pirms desmit gadiem, kad Floransa dzīvoja Nīderlandē. Vēlāk viņa pārcēlās uz Potsdamu netālu no Berlīnes, kur dzīvoja rokmūziķis Štefans.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!