Itālijā kāda sieviete nolēmusi iesūdzēt tiesā prāmju kompāniju pēc tam, kad pamodusies prāmja pirmās klases kajītē, "no galvas līdz kājām pārklāta ar ērcēm", otrdien vēstīja laikraksti.

41 gadu vecā Kristīna Sasudelli nedēļas nogalē devās nakts braucienā ar prāmi no Itālijas ziemeļu pilsētas Dženovas uz Olbijas ostu Sardīnijas salas austrumos.

"Sešos trīsdesmit no rīta pamodos, jo niezēja roka, un es pamanīju, ka mani no galvas līdz kājām klāj ērces," sieviete pastāstīja vairākiem Itālijas laikrakstiem.

"To bija simtiem," viņa teica.

Prāmju kompānijas "La Tirrenia" prāmja apkalpe paņēmusi viņas kukaiņu apsēstās drēbes un to vietā iedevusi citas, kas bijušas par lielu.

Kad prāmis ieradies Olbijā, apkalpes loceklis pavadījis sievieti uz veikalu, kur viņa iegādājusies jaunas drēbes. Tomēr viņa neesot saņēmusi naudas atmaksu par savu pirmās klases biļeti.

"La Tirrenia" pārstāvis laikrakstam "La Stampa" pastāstīja: "Šis incidents notika laikā, kad satiksme bija noslogota un laikapstākļi karsti un mitri. Šī ir pirmā reize daudzu kuģošanas gadu laikā, kad kaut kas tāds notiek."

Kompānijas pārstāvis arī sacīja, ka kukaiņu apsēstā prāmja daļa esot slēgta un tiekot dezinficēta.

Sasudelli teica, ka viņa nolēmusi iesūdzēt tiesā prāmju kompāniju, lai nodrošinātu, ka nevienam citam vairs nav jāpiedzīvo tamlīdzīgs "murgs".

Pēdējo gadu laikā bijuši vairāki gadījumi, kad Itālijas sabiedriskajā transportā, jo īpaši vilcienos, ieviesušās ērces vai blusas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!