Pirmdien ASV policija fiksējusi jau trešo gadījumu četru dienu laikā, kad Hjūstonā kāds bērns kādu sašauj. Diviem zēniem šie gadījumi bijuši letāli, ziņo "Reuters".

Pirmdienas pusdienlaikā kāds piecgadnieks nejauši sašāvis savu sešus gadus veco brāli. Lai gan mamma bijusi mājās, viņa radiniekiem nav ne jausmas, kā zēns ticis pie ieroča, jo parasti tas atrodoties seifā. Zēna onkulis norāda, ka ļoti iespējams, kāds to izņēmis un aizmirsis kādā zēnam aizsniedzamā vietā.

Sešgadīgais brālis ievainots vēdera dobumā, un, lai gan ievainojums ir smags, tas neesot dzīvībai bīstams, norāda ārsti.

Tik ļoti nav palaimējies kādam citam zēnam, kurš arī atradis ieroci. Dienu iepriekš ASV lielpilsētā kāds četrus gadus vecs zēns sevi nāvējoši sašāvis.

Šajā laikā viņa mamma ar draugiem svinējusi savu dzimšanas dienu, bet zēnu pieskatījis kaimiņš. "Reuters" norāda, ka pēc traģiskās vēsts saņemšanas viens no ģimenes locekļiem zaudējis samaņu un bijis jānogādā slimnīcā.

Savukārt pagājušajā piektdienā kāds trīsgadnieks nāvējoši sevi sašāvis galvā, kamēr mamma bijusi aizņemta ar otra dēla pieskatīšanu turpat netālu. Smagi savainotais zēns vēl aizvests uz slimnīcu, bet tur miris.

Policija izmeklē visus šos gadījumus, lai noskaidrotu, kā mazie bērni ieguvuši ieročus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!