Naktī no sestdienas uz svētdienu Krievijas rietumos esošajā pilsētā Rjazaņā, kādā daudzdzīvokļu ēkā eksplodējusi gāze, kā rezultātā sabrukukuši vairāki nama stāvi, vēsta ziņu aģentūra "Interfax", atsaucoties uz Krievijas Ārkārtas situāciju ministrijas sacīto.

Bojā gājuši trīs cilvēki, bet vismaz 15 ievainoti, atsaucoties uz jaunāko ministrijas sniegto informāciju, ziņo "Interfax".

"Incidentā gāja bojā trīs cilvēki. Vēl 10 guva dažādas traumas," sākotnēji sacīja ministrijas pārstāvis.

"Pagaidām no sprādzienā bojātās ēkas ir evakuēti 57 cilvēki. Tie izmitināti tuvākajā skolā," aģentūrai pastāstīja avots ministrijā. Viņš arī norādīja, ka tur cilvēkiem tiekot piedāvāts ūdens, karsts ēdiens, kā arī sniegta medicīniskā un psiholoģiskā palīdzība.

Informāciju par negadījumu Krievijas pilsētā Rjazaņā operatīvie dienesti saņēmuši plkst.4:36 (pēc vietējā laika).

Notikuma vietā ieradušies operatīvie dienesti, kur uz vietas strādājuši 20 cilvēki ar deviņām tehnikas vienībām, vēsta "Interfax".

Kā vēsta Krievijas ziņu aģentūra "Lenta.ru", sprādzienā bojāti vismaz 14 dzīvokļi. Atsaucoties uz ministrijas sniegto informāciju, aģentūra ziņo, ka sabrucis ēkas astotais, devītais un 10. stāvs.

Kāds "Youtube" lietotājs nofilmējis ne tikai video, kur redzams gāzes eksplozijā sagrautais nams, bet arī automašīnas, kurām virsū bija uzkritis nama apmetums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!