Foto: RIA Novosti/Scanpix
Otrdien pēcpusdienā uz Vidzemes šosejas, netālu no pagrieziena uz Cēsīm, notikusi smaga avārija, kurā bojā gāja kāda sieviete, bet cieta vēl trīs cilvēki.

Kā informēja Valsts policijā, ap plkst.15 uz Vidzemes šosejas Amatas novadā saskrējās mikroautobuss "VW LT35", kuru vadīja 1984.gadā dzimis vīrietis, vieglā automašīna "Honda", kuru vadīja 1974.gadā dzimis vīrietis, un vieglā automašīna "Citroen C4", kuru vadīja 1988.gadā dzimis vīrietis.

Avārijā cieta mikroautobusa vadītājs, automašīnas "Honda" vadītājs un 1984.gadā dzimusī pasažiere, bet kāda 1942.gadā dzimusi sieviete negadījuma vietā no gūtajām traumām mira.

Otrdien īsi pēc pusnakts Dreiliņos, uz ceļa Rīga - Ērgļi, 1939.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Opel" uzbraucis 1982.gadā dzimušai gājējai, kura ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā.

Savukārt Līvānu novada Jersikas pagastā, uz Daugavpils šosejas, vakar avarējis kāds 1974.gadā dzimis vīrietis ar vieglo automašīnu "Citroen". Pēc policijas sniegtajām ziņām, autovadītājs nav izvēlējies drošu braukšanas ātrumu, nav ticis galā ar auto vadību, kā rezultātā iebraucis grāvī. Negadījumā cieta 2004.gadā dzimusi meitene, kura nogādāta slimnīcā.

Kopumā vakar uz Latvijas ceļiem avāriju skaits bijis salīdzinoši neliels. Notikuši 42 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta 7 cilvēki, bet viens cilvēks gāja bojā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!