Foto: Publicitātes foto

Baltijas valstīs lielākā korporatīvās labbūtības platforma "Stebby" laiž klajā unikālu un līdz šim nebijušu darbinieku veselības atbalsta B2B risinājumu, kas ne tikai atvieglo darba ņēmējiem gādāšanu par savu veselību, bet arī ietaupa uzņēmumu veselības apdrošināšanas pārvaldības laiku un resursus.

Jaunākais "Stebby" platformas papildinājums ir veselības apdrošināšanas modulis, ar kuru ikviens Latvijas uzņēmums var vienuviet droši un ērti pārvaldīt savu darbinieku veselības apdrošināšanu kopā ar citiem piedāvātajiem veselības veicināšanas labumiem.

Efektīvs risinājums maziem un vidējiem uzņēmumiem

"Stebby" moduli unikālu dara uzticamā sadarbības partnera – apdrošināšanas brokera "GrECo Latvia" – fiksētu veselības apdrošināšanas komplektu piedāvājums. Kā norāda "Stebby" vadītāja Latvijā Liene Vesere, šie komplekti ir būtisks risinājums maziem un vidējiem uzņēmumiem. "Līdz šim, lai rūpētos par labbūtību darba vidē, mazākie uzņēmumi tika ierobežoti ar niecīgām izvēles iespējām. Ir grūti iegūt pienācīgu piedāvājumu, ja kolektīvā ir no pieciem līdz 30 darbiniekiem. Ar jaunāko "Stebby" papildinājumu mēs varam palīdzēt darba devējiem prioritizēt darbinieku veselību neatkarīgi no uzņēmuma lieluma vai nozares."

Savukārt lielāki uzņēmumi gūst labumu no veselības apdrošināšanas moduļa, jo tie var pieprasīt atbilstoši savām vajadzībām pielāgotu veselības apdrošināšanas piedāvājumu. Līdz ar to abos veidos šis risinājums racionalizē procesus dažāda lieluma darba devējiem, atvieglojot darba vietas labbūtības un veselības iniciatīvu pārvaldību un mazinot iespējamos nelabvēlīgos rezultātus saistībā ar darbinieku veselību.

Foto: Publicitātes foto

Par šo unikālo risinājumu, kas palīdz rūpēties par darbinieku labbūtību un veselības apdrošināšanu, "Stebby" vadītāja Latvijā Liene Vesere stāsta: "Cilvēki ir atšķirīgi un tāpēc nav viena risinājuma, kas derētu visiem (pagaidām). Tāpēc mēs esam noslēguši sadarbību ar "GrECo Latvia", kas ļauj nodrošināt plašu risinājumu izvēli veselības veicināšanas jomā. Mēs tagad varam sadarboties un izskatīt dažādu uzņēmumu individuālās vajadzības un pat piedāvāt īpaši pielāgotus apdrošināšanas risinājumus, kas būs pārvaldāmi lietotnē "Stebby". Turklāt uzņēmumi katram darbiniekam var piedāvāt labbūtības pakalpojumu kompensāciju, lai viņi varētu izmantot vispiemērotākos pakalpojumus savām personīgajām veselības vajadzībām."

Sloga mazināšana uzņēmumiem

Tā kā darbinieki arvien vairāk novērtē dažādus nefinansiālus un papildu ieguvumus, jo īpaši tos, kas sniedz drošību un nodrošina viņu labbūtību, uzņēmumi ir spiesti meklēt veidus, kā apmierināt mainīgās darba tirgus gaidas. To arī apliecina pērn veiktā "Gympass" aptauja, kas atklāj, ka 83% darbinieku savu labbūtību un veselību uzskata par tikpat svarīgu kā alga.

Liene Vesere: "Nodrošinot plašu piedāvājumu klāstu, lietotne "Stebby" ir darbiniekiem patiesi noderīgs rīks, kas palīdz veicināt viņu labbūtību un veselības problēmu laicīgu novēršanu. Tagad "Stebby" paplašina savu piedāvājumu, iekļaujot veselības apdrošināšanas pārvaldību un visaptverošas veselības aizsardzības nodrošināšanu darbiniekiem, neatkarīgi no medicīniskajām problēmām, ar kurām viņi var saskarties. Mūsu uzņēmums dod iespēju darba devējiem un darbiniekiem preventīvi rūpēties par savu veselību. Izmantojot "Stebby" visaptverošo pieeju, darba devēji var būt droši, ka par viņu darbinieku veselību tiek gādāts pilnā apmērā, tādējādi veicinot labbūtības un atbalsta kultūru darba vietā."

"Stebby" misija ir dot darba devējiem iespēju daudzpusēji rūpēties par savu darbinieku veselību un labbūtību. Esam radījuši platformu, kur katrs atradīs to, kas visvairāk nepieciešams, sākot no sporta aktivitātēm līdz garīgās veselības atbalstam. "Stebby" pārliecība ir, ka veselīgi un laimīgi darbinieki ir daudz produktīvāki un spēj vairāk ieguldīt uzņēmuma panākumu sasniegšanā."

Uzziniet vairāk par to, kā mūsu platforma var palīdzēt tieši jūsu uzņēmumam.

Par "Stebby"

"Stebby" ir vadošā korporatīvās labbūtības platforma Baltijas valstīs, kuras mērķis ir uzlabot darbinieku labbūtību, izmantojot inovatīvus risinājumus. Ar daudzveidīgu labbūtības pakalpojumu klāstu un lietotājam draudzīgu saskarni "Stebby" revolucionizē veselības iniciatīvas darbavietā, dodot uzņēmumiem iespēju veicināt veselīgākus, laimīgākus un produktīvākus darbiniekus. "Stebby" ir 200 000 lietotāju, vairāk nekā 2500 pakalpojumu sniedzēju, labbūtības lietotne un gandrīz 2000 B2B klientu, kas gādā par darbinieku labbūtības veicināšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!