Foto: Publicitātes foto

Tagad iespējams iegūt izcilu redzi un atgriezties pilnvērtīgā dzīvē tikai 8 sekunžu laikā! Dr. Solomatina Acu centrs ir kļuvis par pirmo medicīnas centru Baltijā, kur ar jaunākā lāzera "VisuMax 800" palīdzību redze tiek atjaunota vēl ātrāk, drošāk un nesāpīgāk. Acu centra ārsti atbrīvo no brillēm ne tikai Latvijas iedzīvotājus, bet palīdz piesaistīt arī medicīnas tūristus no Lietuvas, Igaunijas un citām Eiropas valstīm.

Investīcija Latvijas iedzīvotāju dzīves kvalitātē

Dr. Solomatina Acu centrs investējis vairāk nekā 300 000 eiro vācu ražotāja Carl Zeiss jaunākās paaudzes femtosekundes lāzera "VisuMax 800" iegādē. Jaunākās tehnoloģijas ļauj droši un efektīvi atbrīvoties no problēmām, kas saistītas ar tuvredzību, tālredzību un astigmatismu, un jau nākamajā dienā atgriezties ierastajā ritmā.

Foto: Publicitātes foto

Tagad "VisuMax 800" robotizēto lāzeru aktīvi izmanto, atgriežot brīvības no brillēm prieku gan Latvijas iedzīvotājiem, gan pacientiem no ārvalstīm.

Jaunas priekšrocības pacientiem

Šodien jaunākās paaudzes lāzers "VisuMax 800" ir pieejams tikai dažās klīnikās visā pasaulē, tajā skaitā arī Latvijā. Šāda lāzera izmantošana ļauj samazināt operācijas ilgumu līdz 8–10 sekundēm, lai pacientam nebūtu laika nobīties vai sajust diskomfortu, kā arī komplikāciju risks samazinās gandrīz līdz nullei.

Foto: Publicitātes foto

Lāzerķirurgs dr. Jana Gertnere acu ārstēšanu salīdzina ar juveliera darbu, kur katra operācijas detaļa vai papildu sekunde nopietni ietekmē rezultātu: "Šodien redzes kvalitāti, ko pacients saņem pēc redzes lāzerkorekcijas, nevar salīdzināt ar kvalitāti pat pirms pieciem gadiem. Jaunākās paaudzes iekārtas ļauj strādāt ne tikai ātrāk, bet arī drošāk.

Ar šādu aprīkojumu mēs varam veikt acu operācijas ātrāk, samazinot darba slodzi acu ķirurgiem, kā arī precīzi prognozēt rezultātu, saīsināt operācijas laiku un samazināt ķirurģisko komplikāciju risku.

Pacientiem tas nozīmē ātrāku un efektīvāku atveseļošanos. Viņi var novērtēt rezultātu uzreiz pēc operācijas, ar ko ir ļoti apmierināti."

Paaudžu atšķirība

Dr Solomatina klīnikas ķirurgi bija pirmie oftalmologi Baltijā, kuri veica redzes lāzerkorekciju, un jau 25 gadus ir pionieri progresīvu un pacientam drošāko tehnoloģiju izmantošanā. Tagad ķirurgu komandai pievienojies jaunas ārstu paaudzes pārstāvis dakteris Andrejs Solomatins. Dr. Solomatina Acu centra ārsti joprojām izmanto daudzas tehnoloģijas, bet dažas no tām ir aizstātas ar modernākām versijām.

"Kopš redzes lāzerkorekcijas pirmsākumiem daudz kas ir mainījies. Esam kļuvuši brīvāki operācijas līdzekļu un metožu izvēlē. Ja agrāk nevarējām veikt operācijas pacientiem ar noteiktiem radzenes parametriem, uzskatot tos par kontrindikācijām, tad tagad ar modernām iekārtām tas daudzos gadījumos ir iespējams, un līdz ar jauna lāzera parādīšanos ir parādījusies jauna metode – "SMILE Pro". Pacienti tūlīt pēc operācijas saka: "Es redzu bez brillēm," un tas ir svarīgs rādītājs," turpina dakteris Andrejs Solomatins.

Robotizācija kā solis nākotnē

Inovatīvais "VisuMax 800" lāzers ir "gudra" ierīce, kas ļauj ķirurgam izstrādāt individuālu ārstēšanas plānu un lieliski kontrolēt redzes korekcijas procesu. Tas paātrina operāciju, uzlabo tās precizitāti un nodrošina pacientam augstu komforta līmeni.

Operācijas laikā ķirurgs redz visu nepieciešamo informāciju uz ekrāna, bet visas operācijas laikā viņam asistē "gudrās" lāzertehnoloģijas. Piemēram, lāzera skeneri izseko pacienta acs zīlītes kustībām operācijas laikā un acumirklī nodod informāciju ķirurgam.

Robotizētā sistēma palīdz fiksēt mazākās acs parametru un stāvokļa izmaiņas, līdz minimumam samazinot komplikāciju risku pacientam. Procesa optimizācija un izcili "SMILE Pro" operāciju rezultāti ar "VisuMax 800" priecē ne tikai pacientus, bet arī pašus ārstus.

"Esmu lepns par mūsu klīniku, jo tagad gan mūsu ķirurgi, gan pacienti varēs izmantot jaunākās pasaules tehnoloģijas, iegūstot pavisam cita līmeņa rezultātus. Viss notiek gandrīz divreiz ātrāk. Kamēr es stāstu pacientam, cik ātri viss būs, lāzers savu darbu jau ir paveicis," savos iespaidos dalās oftalmologs Andrejs Solomatins.

Apsteidzot visu Eiropu

Oftalmologi prognozē, ka, pateicoties operācijas efektivitātei, kvalitātei un ātrumam, unikālā "VisuMax 800" tehnoloģija, kas tika izstrādāta refrakcijas ķirurģijai, būs populāra arī medicīnas tūristu vidū.

Latvijas pacientiem šādas tehnoloģijas parādīšanās Rīgā ir solis uz priekšu drošības, ātruma, precizitātes un daudz ērtāku operācijas apstākļu ziņā. Tagad ikviens var veikt redzes atjaunošanas lāzeroperāciju, izmantojot progresīvas tehnoloģijas.

Foto: Publicitātes foto

Lai veiktu acu pārbaudi un saņemtu oftalmologa ieteikumus Dr. Solomatina Acu centrā, ir jāpiesakās pa tālruni +371 67 217 317 vai tiešsaistē, aizpildot anketu.

Līdz 31.05.2024. ir iespēja pieteikties "SuperLASIK" redzes lāzerkorekcijai par īpašu cenu – 950 EUR (standarta cena 1750 EUR)*

Aizpildi pieteikuma anketu un mēs ar Tevi sazināsimies, lai vienotos par ērtāko laiku vizītei.

*Operācijas izmaksas abām acīm, izmantojot "SuperLASIK" metodi. Padziļināta diagnostika un individuālas programmas sagatavošana redzes lāzerkorekcijai tiek veikta par papildus samaksu 80 eiro. Ja kāda iemesla dēļ operācija ar "SuperLASIK" metodi pacientam nav indicēta medicīnisku apsvērumu dēļ, akcijas laikā mēs piedāvājam 10% atlaidi citām redzes korekcijas metodēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!