Foto: Shutterstock

Valsts kanceleja izsludinājusi iepirkumu par koučinga pakalpojuma nodrošināšana augstākā līmeņa vadītājiem, portāls "Delfi" uzzināja Valsts kancelejā (VK).

Ministru kabineta preses sekretāre Santa Jirgensone informēja, ka iepirkums ir izsludināts, lai stiprinātu un attīstītu augstākā līmeņa vadītāju līderības kompetences.

"Augstākā līmeņa vadītājiem ir būtiska loma valsts pārvaldes snieguma uzlabošanā – no spējīgiem vadītājiem ir atkarīgi iestādes darba rezultāti un attiecīgi arī valsts pārvaldes sniegtie pakalpojumi sabiedrībai," skaidroja Jirgensone.

"Viena no metodēm vadītāju prasmju un kompetenču spēcināšanai ir koučings, ar kā palīdzību sekmē vadītāju pašattīstību un stiprina spējas risināt sarežģītas vadības situācijas."

Iegādājoties šo ārpakalpojumu augstākā līmeņa vadītāju attīstības programmas dalībniekiem – valsts iestāžu vadītājiem un to vietniekiem, valsts sekretāriem un to vietniekiem – būs iespēja izmantot aptuveni 200 individuālās koučinga sesijas un attīstīt dažādas prasmes.

Pakalpojums tiks izmantots pēc nepieciešamības, atbilstoši pieprasījumam, bet nepārsniedzot līgumā noteikto summu – 17 000 eiro 12 mēnešu periodā.

Elektronisko iepirkumu sistēmā pieejamā informācija liecina, ka sākotnēji līgums tiks slēgts uz 12 mēnešiem par 17 000 eiro, neieskaitot pievienotās vērtības nodokli (PVN), līdz pilnīgai saistību izpildei vai kamēr tiek sasniegta līgumā noteiktā summa.

Tas nozīmē, ka VK nebūs pienākuma iegādāties pakalpojumus par visu summu 12 mēnešu ietvaros, ja tie tādā apjomā netiek izmantoti. Vienlaikus līgums paredzēs, ka pasūtītājs varēs pagarināt līgumu par 12 mēnešiem vēl par 17 000 eiro, neieskaitot PVN.

Iepirkums noslēgsies 26. martā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!