Foto: AFP/Scanpix

Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis trešdien piedzīvoja zaudējumu Vinstonas-Seilemas "ATP World Tour 250" sērijas turnīra astotdaļfinālā.

Gulbis aizvadītajā spēlē ar 6-4, 3-6, 2-6 piekāpās ar sesto numuru izliktajam Marselam Granoljeram no Spānijas. Līdz ar to pārtrūka latvieša sešu uzvaru sērija.

Gulbis ATP pasaules rangā šobrīd ieņem 153.vietu,bet Granoljers rangā ir 25.pozīcijā. Latvietis par astotdaļfināla sasniegšanu ieguva 25 ATP ranga punktus. Nākamnedēļ Gulbis startēs ASV atklātajā tenisa čempionātā.

Atgādinām, ka Vinstonas-Seilemas "ATP World Tour 250" sērijas turnīra kvalifikācijā Gulbis pirmajā kārtā latvietis ar 6-4, 6-3 pārspēja austrieti Dominiku Tīmu, bet otrajā kārtā ar 6-4, 6-4 pieveica Pjēru Ludoviku Duklo no Kanādas. Izšķirošajā kārtā latvietis ar 5-7, 6-2, 6-3 pārspēja Ježiju Janoviču no Polijas.

Savukārt pirmajā kārtā latvietis ar 6-4, 7-5 uzvarēja Karlosu Berloku no Argentīnas, un otrajā kārtā ar 6-4, 7-6 (7:2) pieveica Dienvidāfrikas republikas sportistu Kevinu Andersonu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!