Foto: Publicitātes foto
Ceturtdien priekšpusdienā apsardze apturējusi kārtējo mēģinājumu uzrāpties Rīgas Vanšu tilta vantīs, turklāt pēc tam neveiksmīgais Vanšu iekarotājs mēģināja pārrāpties pāri tilta margām un ielēkt Daugavā, informēja ”Koblenz Drošība”.

Ap plkst. 11:30 uzņēmuma ”Koblenz Drošība” apsargi, kuri norīkoti apsargāt Vanšu tilta konstrukcijas, ievēroja vīrieti, kurš šķērsoja tilta braucamo daļu un tuvojās sadalošajai joslai. Vīrietis paziņoja apsardzes darbiniekiem, ka vēlējies uzkāpt pa tilta vantīm un nolēkt. Apsardzes darbinieki vīrieti mutiski brīdināja netuvoties vantīm, un vīrietis apsardzes prasības arī izpildīja.

Iespējamais Vanšu tilta iekarotājs atgriezies uz tilta trotuāra, taču pēkšņi sāka mest pār tilta malu Daugavā savas personiskās mantas, un sāka rāpties pāri tilta malai. Apsardzes darbinieki minēto vīrieti aizturēja, un nodeva Rīgas Pašvaldības Policijai.

Palīdzību sniedza arī kāda garāmgājēja, kura vīrieti aizkavēja turot aiz drēbēm, brīdī kad tas centās pārkāpt pāri tilta margām.

Šis ir jau otrais gadījums, kad SIA ” Koblenz Drošība” apsardzes darbinieki novērš mēģinājumu uzkāpt tilta konstrukcijās. Pirmais gadījums notika šī gada 26.augusta vakarā, kad kāds vīrietis alkohola reibumā bija aizkļuvis līdz vanšu nožogojumam, bet tika aizturēts un nodots policijai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!