Foto: RIA Novosti/Scanpix

Sesto uzvaru pēc kārtas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlēs otrdien izcīnīja Latvijas speciālistu Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā čempionvienība Maskavas "Dinamo", kļūstot par līgas līdervienību.

Aizvadītajā mačā Maskavas klubs izbraukumā ar 0:1 (0:0, 0:0, 0:1) pieveica Čehijas komandu Prāgas "Lev".

Vienīgos vārtus pašā trešās trešdaļas sākumā guva slavenais uzbrucējs Aleksandrs Ovečkins, bet Maskavas "Dinamo" vārtsargs Aleksandrs Jerjomenko cīņas gaitā atvairīja 29 pretinieku metienus.

Citviet otrdien nelielas cirkšņa traumas dēļ otro maču pēc kārtas izlaida latviešu aizsargs Oskars Bārtulis, bet viņa pārstāvētā Ukrainas komanda Doņeckas "Donbass" savā laukumā ar 4:1 (0:0, 2:0, 2:1) pieveica Čerepovecas "Severstaļ" hokejistus.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā pašlaik Maskavas "Dinamo" ar 29 punktiem 14 spēlēs atrodas pirmajā vietā, šo pašu pozīciju ieņemot arī visas līgas kopvērtējumā. Savukārt "Donbass" komanda ar 16 punktiem 13 mačos ir Rietumu konferences priekšpēdējā, 13.vietā.

Savukārt Austrumu konferencē pirmā ar 29 punktiem 15 spēlēs ir Latvijas aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētā Novosibirskas "Sibirj" vienība, kurai ar 27 punktiem 13 cīņās seko Čeļabinskas "Traktor".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!