Foto: F64
Trešdienas pievakarē uz valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem sniegs daudzviet apgrūtina braukšanu, informē Latvijas Valsts ceļi.

Daudzviet snieg, bet vietām ir putenis. Gaisa temperatūra no -1 līdz +2 grādiem pēc Celsija.

Rīgas apkārtnē, kā arī Jelgavas, Bauskas, Valmieras un Ainažu virzienos braukšanas apstākļi ir apgrūtināti visa posma garumā. Snieg, vietām puteņo, autoceļi sniegoti, daudzviet veidojas apledojums, tāpēc brauktuves tīra un kaisa.

Ventspils virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmā Rīga - Tukums. Autoceļš apledo, vietām sniegots, Liepājas virzienā apledojuma veidošanās apgrūtina braukšanas apstākļus posmā Rīga - Annenieki. Autoceļš apledo, vietām sniegots, bet Daugavpils virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmā Rīga – Nīcgale un posmā Jēkabpils - Varakļāni. Autoceļi apledo, vietām tie ir sniegoti, tāpēc brauktuvi tīra un kaisa ar pretapledojuma materiālu.

Siguldas virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmā Rīga - Vireši. Tur snieg un puteņo, autoceļš ir sniegots, vietām izveidojušies aizputinājumi, vietām apledo. Tāpēc brauktuves tīra un kaisa.

Pa reģionālajiem autoceļiem apgrūtināti braukšanas apstākļi ir Rīgas, Aizkraukles, Bauskas, Cēsu, Jēkabpils, Limbažu, Madonas, Ogres, Tukuma, Valkas un Valmieras apkaimēs. Autoceļi sniegoti, vietām aizputinājumi un apledo. Brauktuves tīra un kaisa.

Savukārt pa vietējiem ceļiem apgrūtināti braukšanas apstākļi visā Latvijā. Brauktuves sniegotas, vietām apledojušas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!