Ogrē sestdien pie "legālo narkotiku" bodes piekauts un ar gumijas lodēm sašauts kāds vīrietis, kuram atņemta arī nauda un aizdedzināta automašīna.

9.novembrī pie Tīnūžu ielas 18 daudzdzīvokļu nama ap plkst.23 degusi automašīna "BMW". Pēc liesmu apslāpēšanas notikuma vieta tikusi apjozta ar policijas lentēm un pie tās norīkoti dežūrējoši policisti, vēsta portāls "Ogrenet.lv".

Kā norāda Ogres policijas iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas priekšniece Inga Meikšāne, ap plkst.23.10 uz policiju piezvanījis kāds cilvēks, kurš ziņoja, ka pie Tīnūžu ielas 18 ticis sašauts cilvēks un esot notikusi bruņota laupīšana. Aculiecinieks redzējis konfliktu pie tā saucamās "legālo narkotiku" bodītes. Tika nolaupīta mugursoma ar datoru un naudu. Drīz vien arī tikusi aizdedzināta sašautā vīrieša automašīna.

Vairāki "Ogrenet" lasītāji foruma sadaļā un komentāros raksta, ka tas esot tieši saistīts ar netālu esošo "legālo narkotiku" bodīti, un auto īpašnieks esot ar šo nelabvēlīgo "rūpalu" saistīta persona, proti, viņš, iespējams, ir "augu maisījumu" pārdevējs. Pastāv iespēja, ka šāds vai arī līdzīgs incidents ir noticis arī iepriekš.

Savukārt portāls "Ogresfakti.lv" ziņo, ka uzbrukumā divi cilvēki cietušajam iesita pa pakausi un vairākas reizes iešāva ar gumijas lodēm, vienu reizi iešaujot arī krūtīs. Pēc tam viņam nolaupīta mugursoma ar 400 latiem un datoru, kā arī aizdedzināta viņa automašīnu BMW. Liecinieki stāsta, ka automašīnu aizdedzinājis vīrietis, pieskrienot un iemetot tajā degmaisījumu.

Policija aicina atsaukties šo notikumu aculieciniekus, zvanot pa tālruni 65002403 un 6500215, 6500212. Anonimitāte garantēta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!