Foto: LETA
21. martā vārda dienu svin Una, Unigunde, Dzelme, Benedikts un Benedikta. Vārda numeroloģiskā vibrācija ietekmē cilvēka likteni un to, kā viņu uztver apkārtējie. Sveicot gaviļniekus, stāstām, ko viņiem dod šie vārdi.

Una (6)

Una ir saimnieciska, kārtīga, šiverīga, ātra. Vārds ar vīrišķo enerģētiku un spēcīgu loģiku, padara tā nēsātāju vīrišķīgāku. Una ir patstāvīga, atbildīga un gudra sieviete, kas grib būt pirmā.

Unigunde (1)

Pamatīgs un piesātināts vārds, kas liek justies sievišķīgākai, tiekties uz augšu un virzīties uz priekšu. Patstāvīga, mazliet spītīga, stabili stāv uz kājām. Vārds aizsargā savu nēsātāju. Kaislīga, jutekliska un jūtīga sieviete, kas patiks pretējam dzimumam. Atbildīga, lietas noved līdz galam.

Dzelme (9)

Vārds padara sievišķīgāku, pastiprina intuīciju un ļauj realizēt savu talantu. Dzelme izceļas ar ļoti spēcīgu loģiku un intelektu, prot sevi pasniegt. Vispusīga, vieda un veiksmīga sieviete. Filozofiska dzīves uztvere, ar viņu ir interesanti sarunāties. Gudra, intelektuāla, apveltīta ar intelektu un pedagoga dotībām. Vārda struktūrā sargeņģeļa aizsardzība.

Benedikts (1)

Pastiprina vīrietim sievišķo enerģiju. Vitāls, kaislīgs, izpausmēs vīrišķīgs vīrietis, apdāvināts, ar talantu un aizsardzību. Benedikts ir mērķtiecīgs un spītīgs. Vārds pastiprina cilvēka jūtīgumu un spēju pamanīt sīkumus. Dažkārt var būt bez iemesla kašķīgs. Viņam ir dubultais sargeņģelis.

Benedikta (3)

Vieda, varbūt pat "redzoša" sieviete. Benedikta ir intelektuāla, ļoti gudra un apdāvināta, stabili stāv uz savām kājām. Jūtīga, kaislīga, var uztraukties par sīkumiem, kurus labi saskata. Vārds pastiprina loģiku, tā struktūrā ir dubultais sargeņģelis.

NB! Šie numeroloģiskie skaidrojumi apraksta konkrētu vārdu atbilstoši tā vibrācijām – neatkarīgi no vārda nēsātāja. Par numeroloģiju un vārda ietekmi uz cilvēku vairāk lasi šajā rakstā.

Analīzi veikusi numeroloģe Ineta Ventniece-Krīgere, e-pasts: ineta@inremo.lv, www.numerologija.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!