Foto: Shutterstock
4. aprīlī vārda dienu svin Valda, Herta, Ārvalda, Ārvalds un Ārvaldis. Sirsnīgi sveicot gaviļniekus, stāstām, kā vārda numeroloģiskā vibrācija ietekmē viņu dzīvi un to, kā viņus uztver citi cilvēki.

Valda (3)

Vārds ar sievišķo enerģiju. Valda ir sieviete ar intelektu un raksturiņu, kura allaž vēlas būt pirmā. Viņa ir gudra, ar labu loģisko domāšanu, lietišķa, akcentē sīkumus. Valda ir kārtīga gan domās, gan darbos, atbildīga par visu, ko dara. Izturīga, ar pozitīvu enerģiju. Vārdam nav sargeņģeļa, tādēļ dzīvē viss jāizcīna pašai.

Herta (1)

Vārds ar sievišķo enerģiju. Tas dara nēsātāju sievišķīgāku un piedod Hertai gaišumu. Hertai piemīt intelekts un vēlme būt pirmajai. Vārdā ir dubultais sargeņģelis, kas palīdz un ļauj Hertai dzīvē realizēt savus talantus.

Ārvalda (3)

Sievišķās enerģijas vārds, kas aktivizē analītisko domāšanu un loģiku, ar katru dzīves posmu padara tā nēsātāju arvien viedāku un dod iespējas interesēties par ezotēriku. Ārvaldu uz lāpstiņām viegli nolikt nevar, viņai ir vēlme runāt pretī un aizstāvēt savu viedokli, diskutēt. Dažkārt var būt sīkumaina. Vārdam ir sargeņģelis, kas ļauj realizēt talantu.

Ārvalds (1)

Vārds ar sievišķo enerģiju, bet iekšēji vīrišķīgs. Ārvalds ir loģiski domājošs cilvēks, kurš grib būt dzīvē pirmais. Vārds aktivizē emocijas un pastiprina spītību. Fiziski Ārvalds ir spēcīgs un izturīgs cilvēks. Vārdam ir sargeņģelis.

Ārvaldis (5)

Vārds ar sievišķo enerģiju, bet iekšējā struktūra ir ļoti vīrišķīga. Ārvaldis ir vispusīgs, ar labu loģisko domāšanu. Vārds padara viņu par labu psihologu un pievilcīgu sarunu biedru: viņam vienmēr būs, ko pateikt. Ārvaldis stabili stāv uz savām kājām, jo vārds dara cilvēku stingrāku. Fiziski Ārvaldis ir spēcīgs un izturīgs, spējīgs ilgstoši darboties. Patīk sievietēm. Vārdam ir sargeņģelis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!