Foto: Shutterstock
29. aprīlī vārda dienu svin Vilnis, Raimonds un Laine. Sirsnīgi sveicam! Bet – kā mūsu lielisko gaviļnieku raksturus un dzīvi ietekmē viņu vārda numeroloģiskā vibrācija?

Vilnis (5)

Vieds sievišķās enerģijas vārds, kas pastiprina intuīciju, aktivizē analītisko domāšanu un veicina komunikāciju. Vilnis ir labs psihologs, runātīgs un aktīvs sarunu biedrs. Viņš ir vispusīgs, jūtīgs, mērķtiecīgs cilvēks, kurš stabili stāv uz kājām. Vārds nostiprina veselību. Dzīvē viss jāizcīna pašam, jo sargeņģeļa vārdā nav.

Raimonds (9)

Sievišķās enerģijas vārds. Raimonds ir vispusīgs, gudrs, vīrišķīgs, veiksmīgs, interesants un radošs cilvēks ar "rozīnīti". Viņam piemīt īpaša jūtība un jaudīgs pievilkšanas spēks, viņš ir labs sarunu biedrs. Raimonds ir mērķtiecīgs, darbīgs, atbildīgs un stabils. Vārds pastiprina loģiku, piešķir viedumu. Vārdā ir sargeņģelis.

Laine (6)

Vīrišķās enerģijas vārds. Laine ir ļoti patstāvīga, vīrišķīga, lietišķa, atbildīga, veiksmīga un ļoti izturīga sieviete ar biezu ādu. Vārds tā nēsātājai palīdz stabili stāvēt uz zemes, aktivizē loģisko domāšanu un paaugstina intelektu. Vārdā ir sargeņģelis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!