Foto: DELFI Aculiecinieks
Latvijas aplūkošana ar dronu kļuvusi par daudzu foto un video entuziastu aizraušanos. Viņu vidū ir arī virkne "Delfi" lasītāju, kuri portālam atsūtījuši elpu aizraujošus Latvijas dabas, pilsētu un senatnīgu ēku skatus.

Attēli un video iesniegti lasītāju konkursam "Latvija no drona lidojuma". Ja arī tu vēlies dalīties ar savām drona fotogrāfijām, vari pagūt to izdarīt vēl līdz 10. oktobrim. Vari izmantot konkursa rakstam pievienoto iesniegšanas pogu, vai arī sūti savu reportāžu uz aculiecinieks@delfi.lv.

Lasītāju konkursam iesniegti arī trīs video darbi. Donata Baidaka (CBeauty) viedo pieteikums "Latvija no drona lidojuma". Mūzika: Oliver Shanti & Friends "We could have been brothers".

Savukārt otru video radījis Dāvis Dreiska. Video tapis šovasar Jaunkalsnavā.

Vēl vienu video atsūtījis Mareks Kirilovics (SkyRec.eu, 2016. gada montāža). "Filmēts dažādās vietās, tostarp Vecrīgā, Āraišu ezerpilī, Kuldīgā, Cenas tīrelī, pludmalēs. Video redzama neliela daļa no vietām, kur esam filmējuši," par video teic Mareks.

Tāpat konkursam video arī iesūtījis Didzis Eglītis, kurš iemūžinājis skaisto Ķemeru nacionālo parku.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu – dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet nereģistrētajiem autoriem reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!