Foto: Shutterstock
Aptumsumu mēnesis nu ir garām, vairs nav, uz ko novelt vainu par pajukušām attiecībām un sagruvušiem plāniem. Toties marts nāk ar svaigu enerģiju, un to nu nekādi nebūtu vēlams palaist garām neizmantotu. Spēka pielikšanas punkts, protams, katrai zodiaka zīmei būs cits. Izlasi par savējo!

Auns

Pirmais pavasara mēnesis iesāksies ar jaudīgu enerģijas vilni. Iespēju būs atliku likām, vēlmes tās izmantot – arī.

Mēneša ritms var izvērsties diezgan haotisks, ja notikumiem skriesi pakaļ kā Sprīdītis pēc maldugunīm. Viens no būtiskākajiem šā mēneša resursiem ir paškontrole un disciplīna. Pievērsies plānošanai un neskrien kā aptracis. Lai gan situācijas nāks ar diezgan piņķerīgu noskaņojumu, risinājumus uztici vienīgi sev.

Starp kolēģiem, partneriem un citiem, ar ko mijiedarbojies profesionālajā sfērā, atradīsies kāds, kuram līdz galam uzticēties nav vēlams.

Tava rosība profesionālajā jomā var sagādāt jaunus izaicinājumus, darba vai pienākumu maiņu. Uz to virzīs tavi līdz šim jau izdarītie darbi un mērķtiecība.

Mīlas dzīvi noteiks Venēras pagriezieni, kas šajā mēnesī gādās par tādām satikšanām, kuras dienu sagriezīs kājām gaisā un sapīs ar nakti. Spēcīgas emocijas, kaislības un nodarbes, kuras ļaus izjust dzīves garšu.

Vērsis

Marts būs aizraujošs un notikumiem bagāts. Vēršu dzīvē var ienākt patīkamas pārmaiņas, kas piešķirs līdzšinējam dzīves plūdumam jaunas emocijas. Pārmaiņu laiks var nebūt pats vieglākais un vienkāršākais, taču, ja tas reiz notiek, tad pieņem to, klausi savai iekšējai balsij un ej emociju pavadā.

Profesionālajā jomā īpaši jaudīgs mēneša vidus, kad vari gan sev, gan apkārtējiem pierādīt, uz ko patiešām esi spējīgs. Jauni izaicinājumi, pārliecinoša virzība pa profesionālajām kāpnēm. Tu būsi uzmanības un notikumu epicentrā, tavas klātbūtnes alks gan darba devējs, gan pretējais dzimums.

Personīgajā dzīvē seriāla cienīgas emocijas. Brīviem Vēršiem teju vai no katras pamales uzglūnēs šarmanta un mazliet mulsinoša iemīlēšanās. Attiecībās esošajiem izaicinājums būs spēja paklusēt un ieklausīties.

Mēnesis, kurā, kā jau pavasara sākumā, jānotīra logi, jāsapucē, lai skaidrāk dzirdētu un redzētu cits citu.

Dvīņi

Neliela zemestrīces sajūta Dvīņu pasaulē. Izaicinošs fons profesionālajā jomā. Mēneša sākumā diezgan strauji pamainīsies vēja virziens un ietekmēs līdzšinējo procesu norisi. Kaut kas apstāsies un teju vai pieprasīs izvērtēšanu un pārskatīšanu.

Ļoti svarīgi, ka tev uz šo laiku ir skaidrība par savām vēlmēm un mērķiem, jo tikai skaidrs skats uz tiem spēs noturēt uz ceļa. Savas idejas neturi pie sevis, runā par tām, ierosini, pārliecini. Tieši tās var nostrādāt kā starta poga kādam aizraujošam procesam.

Nepieņem straujus lēmumus, tomēr seko līdzi plūsmai, tā tevi savedīs kopā ar zinošiem un vērtīgiem cilvēkiem.

Marts nāks arī ar lielāku skaidrību mīlas dzīvē. Ja līdz šim biji apmaldījies pielūdzēju pūlī, tad pavasara smarža gaisā palīdzēs izdarīt īsto izvēli un sniegt roku īstā un vienīgā virzienā.

Jāsaka gan, ka marts šajā ziņā var būt arī maldinošs. Izvēlētais mīļotais pavisam drīz var pagriezt citu vaigu un parādīt to seju, ko līdz šim neredzēji.

Vēzis

Nemierīgs, taču iespējām piepildīts mēnesis. Martā Vēžu priekšā stāsies iespējas, kuras līdz šim bijušas vien fantāzijas un sapņi par to, kā būtu, ja būtu.

Būs gana enerģijas, lai soli pa solim sāktu īstenot šīs idejas, taču strauju notikumu pavērsienu tajās negaidi. Vērts ieguldīt laiku un uzmanību, lai izprastu kā tās varētu īstenoties, kādas tās varētu izskatīties nākotnē. Lielā mērā tev pie šīm idejām un sapņiem jāstrādā vienatnē, tomēr apkārtējo viedoklis būs ļoti vērtīgs.

Izmanto visas iespējas būt tādā sabiedrībā, kas tevi iedvesmo, dod vērtīgas norādes, un, iespējams, satiksi cilvēku, kas ir gatavs kopdarbam. Arī pie šā procesa jāstrādā ļoti pārdomāti un piesardzīgi.

Ļoti aktīva romantiskā dzīve, brīvie Vēži katru mīļu brīdi izmantos, lai iepazītos un draudzētos. Acu skatienu un pieskārienu tīmekļos neveidosies stabilas un uzticamas savienības, vien uz mēneša beigām šajā jomā iespējamas nelielas izmaiņas. Kamēr neesi pilnībā pārliecināts par satiktā cilvēka nodomiem, neuztici savu dzīvi un sirdi.

Lauva

Marts ļaus pārliecināties par tavām izdarītajām izvēlēm profesionālajā laukā. Radīsies gan vēlme, gan iespēja tajā kaut ko mainīt, tomēr soļi jāsper piesardzīgi. Mēneša sākumā stabilizēsies naudas plūsma, turklāt tas var būt cieši saistīts ar kādu tavu hobiju vai sirds darbu.

Šajā mēnesī labas iespējas piepelnīties caur mākslu un radošām aktivitātēm. Ja tādus talantus līdz šim turēji kā sveci zem segas, ir laiks vilkt ārā un rādīt plašajai pasaulei.

Attiecības ar līdzcilvēkiem būs kā pastaiga pa naža asmeni, īpaši ar tiem, kam patīk dot norādes un padomus par to, kā jādzīvo, kā jāstrādā. Tomēr tev ļoti svarīgi šajā laikā saglabāt mierīgas un labas attiecības ar visiem. Pieturies pie pozīcijas, ka zini savu ceļu, un ar to neliec šķēršļus kāda cita iecerēm.

Lauvas acīs iemirdzēsies azarta un kaislības liesmas. Iekulsies mīlas stāstā, kas lielā mērā būs pretrunā ar taviem uzskatiem un baudām. Domā līdzi, vēlāk tas var trāpīgi un sāpīgi atgriezties kā bumerangs.

Jaunava

Pavasara mēnesis Jaunavu dzīvē ienāks ar krāsām un smaržām, tāpat kā siltie saules stari modinās dabu un gādās putnus atgriežamies. Piepildītas ar dzīvespriecīgu ticību sev, Jaunavas šajā mēnesī ķersies klāt sava sapņa īstenošanai.

Tas var būt kaut kas, kas iepriekšējos mēnešos nav izdevies, tomēr var būt arī stāsts par vairāku gadu garumā aizķērušos notikumu.

Nedaudz atbrīvo savu roku no ikdienas pienākuma apjoma un ļaujies tiem notikumiem, kas iedvesmo un dara pacilātāku pašsajūtu. Savus plānus un nodomus vērts apspriest ar pavisam tuviem un uzticamiem cilvēkiem, jo tieši kāds no viņiem var izteikt atspēriena vārdus tavai darbībai.

Koncentrējies uz lieliem notikumiem, uz jaunām un perspektīvām iespējām, birokrātiskus sīkumus lai kārto kāds cits.

Arī mīlas dzīvē uzplauks pirmie pavasara ziedi, Jaunavas saņems atzīšanos mīlestībā, uzticības un mūžīgas mīlestības solījumus. Tie būs patiesi un vērti vien attiecībās, kurās viens par otru esat pārliecinājušies gadu garumā.

Svari

Marts ar Svariem strādās teju kā ātrās palīdzības brigāde. Vēnās strauji ieplūdīs prieka un pārliecības serums, acīs iemirdzēsies ticība sev un saviem spēkiem. Tie Svari, kas pēdējā laikā patiešām jutušies kā ziemas biezajā segā ietinušies, palēnām vīstīsies no tās laukā, lai radītu savu dzīvi piepildītāku.

Ļoti svarīgs jautājums šajā mēnesī ir ne tikai pašsajūta, bet arī attiecības. Pirmkārt, attiecības ar draugiem un radiniekiem. Tām atvēlēsi vairāk laika, iespējams, ar kādu no viņiem nolemsi doties ceļojumā vai vismaz garākās brīvdienu izklaidēs.

Satiecies ar sen nesatiktiem draugiem, studiju biedriem un kolēģiem. Atjaunotajos sakaros daudz dzīvesprieka un notikumu. To savā ziņā var attiecināt arī uz bijušajām romantiskajām attiecībām, tomēr attiecībās esošajiem šis var būt izšķirošs notikums. Īpaši, ja tajās samilzušas nesaskaņas un gaisā virmo neapmierinātība.

Profesionālajā ziņā laiks pakāpienam uz augšu un finansiālās situācijas nostabilizēšanai. Loģisks turpinājums jau iesāktajam. Noslēgsies procesi, kas ilgstoši radījuši nemieru un neskaidrības.

Skorpions

Debesis pavērsies iespējām, tomēr ar ātrumu gan neaizraujies.

Tiem Skorpioniem, kas smagi strādājuši, lai sevi pierādītu darba devējam, šajā mēnesī var pienākt ilgi gaidītais brīdis. Saņemsi novērtējumu, atbalstu savām idejām un, iespējams, arī paaugstinājumu amatā. Tomēr visus klēpī krītošos piedāvājumus izvērtē un izpēti.

Šis ir iespēju laiks profesionālajā jomā, tomēr nesteidzīgs laiks finanšu jomā. Nepārdomāta rīcība tevi var ievest lielākos mīnusos, nekā plānots.

Sava biznesa attīstītājiem izdosies pavērt jaunas durvis – īpaši, ja tas notiek sadarbībā ar ārzemju partneriem vai investoriem. Aktīvs un daudzsološs laiks, tomēr pa tā uzstādītajām sliedēm jāvirzās ar smadzenēm pa priekšu.

Mīlas dzīvi baudīsi jau ar pirmajiem marta mirkļiem, saņemsi pretējā dzimuma uzmanības apliecinājumus, pielūdzēju pulks kuplos kā ievas ziedu laikā. Ilgstošu partnerattiecību vārdā jāprot piekāpties un ieklausīties partnera viedoklī.

Strēlnieks

Jo biežāk spīdēs saule, jo vairāk enerģijas Strēlniekam. Šis būs priecīgs un darbīgs mēnesis. Jau pirmajās tā dienās, kā saņēmis jaunus spēka krājumus, pieņemsi lēmumus, kas būtiski ietekmēs tavu dzīvi turpmāk. Turklāt šie lēmumi kā vilciena sastāvs sev vedīs līdzi virkni citu dzīves jomu.

Ne visur gaidāmas kardinālas izmaiņas, tomēr šī būs starta līnija kaut kam nozīmīgam.
Profesionālajā jomā ļoti cītīgi jāstrādā pie uzņemtā kursa. Kā jau pavasarī, kad zeme silst, zem nokusušās sniega segas parādīsies robi un nepilnvērtīgi paveiktais. Svarīgi neatstāt tos bez ievērības, bet ķerties klāt un sakārtot. Tas viss kalpos kā ieskriešanās josla ceļā uz lielo mērķi.

Finanšu jautājums tieši saistīts ar attieksmi pret darbu un ieguldīto enerģiju. Jo neatlaidīgāk un mērķtiecīgāk rīkosies, jo stabilāki būs ienākumi.

Mīlas dzīve nekādus pārsteigumus nepiedāvās. Vari skriet un meklēt, tomēr jaunas un stabilas attiecības šis laiks nesola. Ilgstošās attiecībās jāatrod laiks, kuru pavadīt neparastos apstākļos un vidē. Tas uzkurinās mīlas liesmu un nostiprinās savienību.

Mežāzis

Mēnesis iesāksies nedaudz gausi un rāmi. Pirmajā dekādē īpaši nesteidz paveikt grandiozus darbus, iztērēt visus enerģijas krājumus. Tieši enerģija būs tas, kā ziemas noslēgumā tev būs maz, tādēļ tās saudzēšanai jāpievērš īpaša uzmanība.

Vērtīgs laikposms tiem, kas laiku mēdz piepildīt ar literatūru, mākslu, arī ar ceļojumiem. Šie pasākumi kalpos kā lieliska robežšķirtne sanošajai biznesa un klusi dziedošai iekšējai pasaulei.

Marta vidū jau būsi aktīvāks un pieslējies kājās, spersi pārliecinošus soļus savu mērķu virzienā. Šis nav pats veiksmīgākais laiks jauniem un spožiem sākumiem, taču vērtīgs būs darbs pie jau iesāktā un izplānotā.

Jāpievērš uzmanība naudas jautājumam, īpaši, ja tas saistīts ar klientiem vai sadarbības partneriem. Ja tavu naudu vai darījumus pārrauga kāds cits, esi īpaši vērīgs. Uzticies, bet pārbaudi.

Mīlas frontē Mežāžiem daudzsološas marta beigas, kad kā pirmie sniegpulkstenīši atplauks Mežāžu sirdis. Emocijām piepildīts laiks, kurā vērts patiešām gādāt par attiecībām, partnera pašsajūtu un baudu būt kopā ar tevi.

Ūdensvīrs

Vērtīgs laiks profesionālā un personīgā ziņā.

Marta pirmā puse būs salīdzinoši mierīga, tajā nav gaidāmi nekādi būtiski pavērsieni darba jomā, tomēr svarīgs šis laiks ir. Tajā ir vērts paanalizēt, pavērtēt un patiešām pajautāt sev – vai tas, ko daru, ir mans? Vai tas, kur esmu, sniedz man izaugsmi un dod personīgu gandarījumu? Ko es varu darīt, lai sasniegtu tos pašus rezultātus īsākā laikā? Šīs sarunas ar sevi var sniegt patiešām žilbinošas atklāsmes, kuras likt lietā mēneša otrajā pusē, kad palielināsies spēka un pārliecības resursi.

Marta otrajā pusē izdosies optimizēt personīgos un materiālos resursus, vienoties par izdevīgiem sadarbības nosacījumiem ar svarīgām personām profesionālajā ceļā. Tiec līdz atbildēm un rīkojies saskaņā ar tām.

Mīlas dzīve mēneša pirmajā pusē bez īpašām vēja stipruma maiņām. Attiecībās esošajiem būs baudāma un saskanīga mājas dzīve – tā ka no tām pat iziet nevēlēsies.

Mēneša otrajā pusē jau aktīvāki un raibāki notikumi. Uzmanības apliecinājumi un rūpes par saviem mīļotajiem uzjundīs pierimušās jūtas.

Jaunas attiecības veidosies vien mēneša pēdējā dekādē, turklāt diezgan strauji. Šodien satikāmies, rīt jau kalsim kopīgus nākotnes plānus. Vien gaisā paliks karājoties jautājums – kādi katram ir nodomi.

Zivis

Pāris acu mirkļi, un Zivīm šķitīs, ka šis ir lielo iespēju laiks, jo tās tiks piedāvātas, tās teju vai pieprasīs tavu klātbūtni un uzmanību, stāsies ceļā un lūgs piedalīties!

Tomēr šis nav īstais laiks iesaistīties jaunos, īpaši lielos un bagātību sološos projektos. Tagad daudz vērtīgāk būs pievērsties jau iesāktajiem darbiem, nelielām, taču nozīmīgām niansēm aktīvajos procesos. Īpaši jāpievērš uzmanība darbu vadītājiem, kuru pakļautībā esošie cilvēki tiešā veidā gādā par tavu prestižu.

Kas attiecas uz lielajiem plāniem un spilgtajām idejām, tām jādod pavisam neliels elpas vilciens, lai tās pamazām aptinas ar dzīvības sajūtu un gatavojas pirmajam kliedzienam.

Mēneša otrajā pusē aktualizēsies nepieciešamība pēc jaunām zināšanām un pieredzes. Ceļā pēc tām var būt jādodas pāri savas valsts robežām. Ja tas tā notiek, tad ir vērts izskatīt iespēju vajadzīgo apvienot ar patīkamo un nodoties arī atpūtas mirkļiem.

Mīlas dzīve uzņems apgriezienus uz mēneša beigām. Iespējamas teju vai liktenīgas satikšanās, kuras iesāksies lēnām un piņķerīgi, tomēr, pārkāpušas grūtību slieksni, būs ilgas un saskanīgas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!