Un pa kuru laiku tā ziema aizlidoja? Atkal klāt laiks, ka friziera kļūdas vairs nevar noslēpt cepurē un manikīra trūkumu – cimdos. Bet varbūt frizieris nemaz nav vainīgs? Varbūt esam pie viņa bijušas nepareizā dienā? Tad – lai saskaņojam skaistumkopšanai labvēlīgos laikus ar dabas ritmu un esam skaistas par prieku sev, meistariem un visiem, kas pretī nāk!

Gandrīz visu aprīli modes, skaistuma un naudas dieviete Venera peldēs šurpu turpu pa Zivju zīmi, turklāt līdz 15. aprīlim – atpakaļejošā kustībā, tāpēc es neieteiktu mēneša sākumā kaut ko kardināli mainīt savā vizuālajā tēlā. Toties – var atgriezties pie krāsām un formām, kas reiz pārbaudītas un atzītas par labu esam.

Aprīļa otrajā pusē gan var ļauties fantāzijai un uzburt pati savu pasaku (princeses loma tajā, protams, ir tikai tev) un klausīt savai intuīcijai. Tavs tēls būs tava mākslas izpausme!
Bet nu – pa kārtai, par visu mēnesi.

Frizieris

Vislabākās dienas friziera apmeklējumam aprīlī ir 5.–9. datumā. Taču vēlēšanos iegūt jaunu matu sakārtojumu nevajag par katru cenu slāpēt: galvenais – neizvēlēties pēc Mēness kalendāra nepiemērotākās dienas – 3.–4., 22.–23. un 30. aprīli.

Kā jau būsi pamanījusi, labās matu dienas pagalam neder vaksācijai un epilācijai, to visu labāk veic, kad dilstošs Mēness ieies Mežāža zīmē (17. un 18. aprīlī vai 19. aprīļa rītā), kā arī 24.–27. aprīlī.

Manikīrs

1., 2. un 28.–30. aprīlī labāk nagus netraumēt. Toties 7. un 17.–19. aprīlī drīkst un vajag.

Pedikīrs

7.–9. aprīlis ir ideāli piemērotas dienas pēdiņu aprūpei un palutināšanai.

Kosmetologs

Ādas elastību nostiprinošas, barojošas un atjauninošas maskas liec, kā arī sejas tonizējošās masāžas ieplāno 4., 5., 27., 28. aprīlī savukārt ādu attīrošas procedūras plāno 14. aprīļa pēcpusdienā, 23., 26. aprīlī.

Pirts

Vislabākā pirts diena ir 5. aprīlī (tas nenozīmē, ka jāpārspīlē ar karstumu!), bet gana labi nopērties būtu arīdzan 6., 17., 20., 28., 29., 30., un vēl ar pašgatavotu skrubīti – mmm!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!