Foto: Shutterstock
Skaistuma patronese Venera ir ķērusies pie otrā mēģinājuma šķērsot kaislīgo Auna zīmi (jau drusciņ februārī un martā jutām šo kaisles, drosmes un mērķtiecības dominanti). Tas nozīmē, ka varam atļauties būt tādas, kā pašām tīk, neceļot ne ausu par citu cilvēku viedokļiem. Lai katrs domā, kā grib! Lielu daļu maija Venera ceļos draudzīgā tandēmā ar Marsu, un tad nu mūsu pašu rokās ir, kā mēs savus marsus pārsteigsim. Jo gribas kaut ko svaigu!

Par skaistumkopšanai piemērotākajiem laikiem tev nemainīgi atgādina mūsu Mēness kalendārs, bet pie labiem meistariem jāpierakstās laikus, tāpēc – paņem savu plānotāju un atzīmē datumus, kas neliks vilties!

Frizūra un nevēlamie matiņi

Ar gudru ziņu aizrakstam frizierītei 2.–6. maiju, arī no 29. maija pēcpusdienas līdz mēneša beigām droši izmēģini kādu jaunu matu sakārtojuma veidu, un jūsu draudzība kļūs vēl ciešāka!

Savukārt 1., 19., 20., 21. (līdz pusdienlaikam), 27., 28. un 29. maijā līdz pēcpusdienai lai viņa atpūšas.

Uz ilgāku laiku no kaitinošajiem matiņiem izdosies tikt vaļā, ja atbrīvosies no tiem 14., 15. Vai, vēl labāk, 21.–25. maijā. Savukārt dienās, kas labvēlīgas frizūrai, saņemies un liec tos mierā – ataugs ar joni. Ja netici man – pagaidi ar eksperimentēšanu līdz ziemai, tagad tam nav laika!

Manikīrs

Nagu kopšanu un vaksācijai gan var izvēlēties vienu "salona datumu" – tavā rīcībā 14.–16. maijs.
Savukārt 25.maija pēcpusdienā un 26., 27. maijā labāk netraumē nagu struktūru.

Pedikīrs

Pēdās, kā zināms, ir visām orgānu sistēmām atbilstoši punkti, tāpēc par tām jārūpējas ar īpašu mīlestību! Pedikīru taisi un no cietās ādas atbrīvojies 4., 5., 8. maijā, kad Mēness Jaunavas zīmē, bet kāju vanniņas un masāžu ieplāno 19. vai 20. maijā. Un tomēr – atļaujies pastaigāt arī ar kailām pēdām pa svaigu zāli!

Kosmetologs un masieris

Vislabākie datumi ādas elastību nostiprinošām, barojošām un atjaunojošām maskām ir 2., 8. maijā un 9. maijā no paša rīta (skat. Mēness kalendāru), kā arī 12. maijā, bet skrubīšiem un tīrīšanai – 16., 17., 22., 26. maijā. Tas attiecas arī uz procedūrām mājās!

Rezervē savu masieri uz 7., 8., 11.–19. maiju (iznāk tāda laba skulpturējošā kūre).

Sauļošanās

Lūk, arī sauļošanās sezona ir klāt, tāpēc brīdinu – ir dažas tādas zīmes, kurās Mēness pret šo aktivitāti iebilst (un par sodu saulīte apdedzina ātrāk)! Šādi datumi iekrīt 2., 3., 21.–23. maijā, no 29. maija pēcpusdienas līdz pat maija beigām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!