Katrai zīmei ir savi plusi un savi mīnusi, savas sirsnīgi draudzīgās un arī niķīgi pūcīgās puses. Lūk, koncentrēts kopsavilkums par šā laikposma jubilāriem – Dvīņu zīmes pārstāvjiem*.

Ar Dvīņiem nevajag sadzīvot – ar Dvīņiem vajag komunicēt, apmainīties viedokļiem un jaunākajām ziņām. Un galvenais – nevajag baidīties oponēt, Dvīņi ātri zaudē interesi par sarunu, kurā dalībnieki a priori ir vienisprātis.

Nereti rodas priekšstats, ka Dvīņi ir divkosīgi vai neatbild par saviem vārdiem, taču tā var nebūt tiesa – ja Dvīņi šodien apgalvo kaut ko diametrāli pretēju vakar teiktajam, viņi varbūt ir atraduši vēl kādu redzes lenķi, no kura aplūkot attiecīgo jautājumu. Jārēķinās, ka šādu leņķu var būt vēl pulka!

Pasaulē ir tik daudz apgūstamas informācijas, ka Dvīņiem neatliek laika iedziļināties detaļās, un nevajag to jaukt ar apzinātu nepatiesas informācijas izplatīšanu vai tenkošanu (kaut gan veikla mēle neapšaubāmi ir Dvīņu kapitāls).

Dvīņi prot labi tirgoties un dažkārt pāršauj pār strīpu, ieviešot kaulēšanās elementus arī privātajās attiecībās. Nav vērts to uztvert personiski – intelekta īpatsvars tik un tā neļaus Dvīņiem sajust tavu emocionālo sāpi pilnā dramatismā. Gribi iepriecināt Dvīņus – pajautā, kas jauns!

Dvīņus kaitina: turēšana pie vārda, nepieciešamība ilgu laiku pavadīt vienā vietā bez saziņas iespējām.

Dvīņus iepriecina: satikt kādu, kurš iepazīstinās ar kādu citu, kurš Dvīņu vietā varētu nokārtot... nu, gan jau tad redzēs, kas tieši tobrīd Dvīņiem būs kārtojams.

Iekšējā nepieciešamība: komunikācija.

Plusi: intelektuāls, meistarīgs komunikators, šarmants, interesants sarunu biedrs, ātri aptver un mācās, mobils, piemīt aktīva interese par dzīvi.

Mīnusi: virspusējs, baumo, viss ātri apnīk, kas prātā, tas uz mēles.

* Jāņem vērā, ka par tipiskiem Dvīņiem kādu var nosaukt vien tad, ja viņa dzimšanas kartē šajā zīmē papildus Saulei ir vismaz divas planētas un/vai uzaustošā zīme (ascendents) ir Dvīņos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!