Katram, kurš palaikam kaut ko palasa par zodiaka zīmju pārstāvju rakstura iezīmēm, ir izveidojies savs noteikts priekšstats par katru zīmi. Vietnes "Zznaki.ru" autori apgalvo, ka daļa no šiem stereotipiem ir maldi.

Auns

Pirmais punkts attiecas uz Aunu meitenēm. Kādas mēs tās iedomājamies? Aktīvas, impulsīvas, enerģiskas, patstāvīgas, pat nedaudz tā kā raupjas.

Taču tas ne vienmēr ir tā. Iemīloties šīs zīmes pārstāves var izkust, izrādīt maigumu, mīļumu un uzmanību mīļotajam cilvēkam. Ar visu savu būtni sieviete–Auns parādīs, cik viņai ir labi aiz stipra vīrieša pleca. Nereti tēla mīkstinašānas labad viņas nēsā sievišķīgas kleitas un svārkus.

Vērsis

Skaitās, ka Vērši ir strādīgi, praktiski, mīl komfortu un skaistumu. Tā ir tiesa. Bet ne vienmēr Vērsim nepieciešams īpašs komforts. Vairums Vēršu mīl dabu. Daudzi iet pārgājienos vai ceļo, turklāt nebūt ne obligāti biznesa klasē. Viņiem derēs arī ērtību līmenis teltī pie ugunskura.

Protams, šeit nebūs mīkstā, ērtā dīvāna vai šefpavāra vakariņu, toties Vērsis sajutīs patiesu laimi, nonācis dabā īstu draugu sabiedrībā.

Dvīņi

Kā zināms, Dvīņi ir zinātkāri, gudri, racionāli, komunicēt mīloši un dažkārt pļāpīgi ļaudis. Viņi pastāvīgi meklē jaunu informāciju un jaunas idejas.

Tomēr neaizmirsti, ka līdztekus tam Dvīņiem bieži ir nosliece uz liriku un romantiku. Viņiem ir lielas radošās spējas. Daudzi no viņiem savureiz mēģinājuši sacerēt dzejoļus un rakstīt stāstus. Kāds pat guvis panākumus šajos centienos. Lai atceramies kaut vai to, ka Aleksandrs Puškins dzimis šajā zīmē!

Vēzis

Izdzirdot Vēža nosaukumu, mēs bieži iedomājamies maigu, jūtīgu, ievainojamu, kautrīgu cilvēku ar smalku dvēseles struktūru. Dažkārt tas arī atbilst īstenībai. Bet tikai dažkārt.

Mūsdienu dzīve ienes savas korekcijas. Ieskaties Vēžos uzmanīgāk! Viņu vidū ir daudz spēcīgu, ar gribasspēku apveltītu cilvēku, kuri panāk izvirzītos mērķus.

Ne tuvu ne visas Vēžu sievietes ir romantiķes. Protams, viņām ies pie sirds pastaiga mēnesnīcā. Taču daudz augstāk viņas vērtē materiālo nodrošinātību un praktiskumu.

Lauva

Par Lauvām mēdz teikt – viņi ir spilgtas personības, mīl spīdēt un atrasties uzmanības centrā. Patiesību sakot, šādas Lauvas nav retums. Bet daudzi šīs zīmes pārstāvji uzvedas citādi.
Bieži Lauvas pārņem kautrība, kad viņiem jāuzstājas auditorijas priekšā. Un tikai gadījumā, ja šī auditorija ir vislabākie draugi, viņi ir gatavi atrasties uzmanības centrā un pieņemt pelnītos komplimentus. Pārējos gadījumos Lauvas vienkārši centīgi dara savu darbu, īpaši nezīmējoties, par ko viņus mīl un ciena priekšniecība.

Jaunava

Jaunavas ir racionāli, lietišķi un organizēti ļaudis. Viņus var nodēvēt par praktiskiem materiālistiem. Tomēr ne visi zina, ka šīs zīmes pārstāvji pēc dabas ir ievainojami un sirsnīgi.

Šīs īpašības parādās ne vienmēr, tāpēc daudzi vienkārši par tām nenojauš. Taču tuvu draugu kompānijā vai pie ģimenes svētku galda tu visā krāšņumā varēsi ieraudzīt Jaunavas dvēseles smalkās stīgas.

Svari

Par Svariem mēdz teikt, ka viņi nemīl konfliktus un visiem spēkiem no tiem izvairās. Ne gluži tā.
Svari tiecas pēc harmonijas un līdzsvara attiecībās ar visiem apkārtējiem cilvēkiem: radiniekiem, kolēģiem, draugiem. Taču harmonija ne vienmēr ir sasniedzama ar kompromisa palīdzību. Dažkārt Svariem nākas sākt strīdu vai pirmajiem iesaistīties konfliktā. Viņi to dara tāpēc, lai uzlabotu attiecības, kuras pārstājušas nest apmierinājumu.

Skorpions

Šīs zīmes pārstāvjus nezin kāpēc uzskata par ķertiem uz seksu un erotiku. Patiesībā viņi par seksu domā ne vairāk kā citas zodiaka zīmes.

Lieta tāda, ka Skorpions ir ļoti emocionāla zīme, viņa dvēselē verd iekšējā dzīve. Viņam ir skaudra vajadzība pēc partnera un mīļotā cilvēka, kurš palīdzēs līdzsvarot šīs emocijas un novirzīt tās pareizajā gultnē. Tāpēc mīlestībai ir svarīga vieta Skorpiona vērtību sistēmā.

Strēlnieks

Par Strēlnieka zīmi mēdz teikt, ka tās pārstāvji ir optimisti – jautri un dzīvespriecīgi ļaudis. Tas ir pilnīgi pareizi. Tomēr daudzi piemirst, ka Strēlniekiem raksturīgas depresijas.

Šādos brīžos no viņu jautrības nepaliek ne mazāko pēdu. Caur slikta noskaņojuma tumšo plīvuru izlaužas vien sarkasms. Lai pārvarētu depresiju, ieteicamas pastaigas svaigā gaisā.

Mežāzis

Mežāžus uzskata par nopietniem ļaudīm, kuriem ir problēmas ar humora izjūtu. Bet – papētīsim šo situāciju dziļāk.

Ja tu sāksi izsmiet Mežāzi, viņš tavu humoru, protams, nesapratīs, turklāt vēl ienaidniekos ierakstīs. Toties uz viņu neattiecināti joki Mežāzi sasmīdinās tāpat kā jebkuru citu cilvēku.

Vēl – šīs zīmes pārstāvji mēdz iekrist galējībās, kad runa ir par izklaidēm. Viņi daudz strādā, tāpēc tiecas pēc kvalitatīva un atmiņā paliekoša atvaļinājuma.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrus uzskata par draudzīgiem un kompāniju mīlošiem. Tas ir patiess priekšstats. Taču pie visa tā viņi ir arī ļoti stūrgalvīgi.

Šī stūrgalvība un vēlme visu darīt pa savam var novest pie strīdiem ar draugiem. Starp citu, ilgi Ūdensvīrs nestrīdēsies un nelamāsies. Viņš "nobalsos ar cepuri". Vienkārši piecelsies un aizies. Un pēc tam rīkosies tā, kā uzskatīs par vajadzīgu.

Zivis

Par Zivīm saka – viņas ir sapņotājas, fantazētājas, cilveki ar vāju gribu, mūždien lidinās pa mākoņiem. Droši vien šāds viedoklis izveidojies tiem, kuri nekad nav bijuši tuvu pazīstami ar Zivju zīmes pārstāvjiem.

Jā, šie ļaudis mīl sapņot un interesējas par noslēpumaino un apslēpto. Tomēr ikdienā viņi ir gana praktiski. Materiālais nodrošinājums Zivīm ir būtisks, tāpēc viņas pieliek daudz pūļu, lai nopelnītu pietiekami. Viņas mīl omulību un siltu mājas atmosfēru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!