Foto: Shutterstock
Ikvienai mūsu rīcībai, vārdam un pat domai ir sekas, un katrai zodiaka zīmei tās izpaužas citā dzīves jomā. Vietnē "Milliarderr.com" šis apraksts pilda izklaides lomu, taču to var uztvert arī gluži nopietni, jo sava daļa patiesības tur nenoliedzami ir!

Katrai zodiaka zīmei ir savas vājības un grēciņi, kas spiež pārbaudīt bumeranga principu darbībā un pārliecināties par tā precizitāti atkal un no jauna. Vairums ļaužu kāpj arvien uz tiem pašiem grābekļiem, un to diemžēl ir grūti izmainīt – tāda ir mūsu daba...

Auns

Pie Auna kā bumerangs atgriežas viņa uz karstu galvu un bez apdomas pateiktie vārdi. No vienas puses, ir labi, ka Auns ir tik godīgs un atklāts, bet, no otras puses, tas viņa dzīvē var raisīt graujošu efektu. Mēdz būt tā, ka nepieciešama kolēģa palīdzība, bet kolēģis atgādina Aunam viņa izteikumus un atsaka... Auni palīdzību lūdz reti, taču dzīvē visādi gadās, un tur viņu bumerangi arī iebliež pa ragiem.

Vērsis

Vērši ir pārāk augstās domās paši par sevi, tāpēc liktenis viņiem patmīlību atgriež atpakaļ mīlestības nedienu veidolā. Teju visi Vērši domā, ka ir ideāli, tāpēc bieži attiecībās pārkāpj visas robežas. Un tas galēji negatīvi atsaucas uz viņu privāto dzīvi.

Dvīņi

Dvīņi nenovērtē to, ko viņu labā dara citi, tāpēc bieži paliek vienatnē. Dvīņu vieglprātība un pilnīgā nevērība pret tiem, kuri glābj viņu dzīves, mīl un rūpējas par viņiem, – lūk, kas nemitīgi atgriežas kā bumerangs un atņem draugus un mīļos cilvēkus un līdz ar viņiem – arī veiksmi.

Vēzis

Vēžu lāsts, kas tos mūžīgi tur savās spīlēs, ir manipulācija. Viņiem patīk, ka visi pakļaujas viņu kontrolei, tāpēc zvaigznes bieži izkārto tā, lai Vēžu dzīvē ieviestos haoss, kas iznīcina viņu labo noskaņojumu un noēd nervus.

Lauva

Lauvas domā tikai par sevi un savu ģmeni, un uzspļaut viņiem uz visu un visiem pārējiem. Viņiem pasaule griežas pa īpašu orbītu, kuras centrā ir viņi paši. Kad tas skar tuvus cilvēkus, viņi no Lauvām aiziet. Draugu Lauvai ir maz – vieni divkoši un liekuļi – dots devējam atdodas. Šī ir egoistiska zīme, kurai apkārt ir tādi paši.

Jaunava

Jaunava pastāvīgi šaubās par visu un nemitīgi domā par slikto. To Visums nepiedod nevienai zodiaka zīmei, atņemot tai veiksmi. Beziemeslu negatīvs atgriežas pēc bumeranga principa ar pilnībā pamatotām neveiksmēm mīlestībā, darījumos, finansēs.

Svari

Svari ir pārāk bezrūpīgi, tāpēc viņu dzīvē vienmēr ir daudz sarežģījumu. Viņi reti dodas pie ārsta, neseko tam, cik tērē, nepareizi ēd. Pēc tam viņi brīnās, kāpēc viņiem ir maz naudas un slikta pašsajūta...

Skorpions

Skorpioni mīl intrigas un manipulācijas un viegli pārstāj kontaktēties ar cilvēkiem, kuriem patīk. Tieši tāpēc viņiem aiz muguras bieži trin mēles. Un tieši tāpēc zvaigznes un Visums Skorpionus apkrauj ar problēmām, atņemot spēju atšķirt labos cilvēkus no sliktajiem.

Strēlnieks

Strēlnieki ir pārmēru netaktiski un brīvību mīloši. Rodas iespaids, ka viņi domā tikai par sevi. Viņi dievina, kad viņus godā par uzvarētājiem, tāpēc ir gatavi iet uz visu pirmās vietas deļ. Viņiem bumeranga princips atgriežas ar pastāvīgām sīkām un apnicīgām ķibelītēm.

Mežāzis

Mežāži mīl tēlot pasaules valdniekus. Viņi ir pārmēru nopietni, tāpēc tas kā bumrangs viņiem atspēlējas kuriozu nepatīkamu situāciju formātā, kuru dēļ visi par viņiem ķiķina. Tas notiek reti, bet atmiņā paliekoši.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri sevi iedomājas par varoņiem, kam lemts pasauli glābt no nelaimēm un kataklizmām. Viņi tiecas savas idejas ieviest dzīvē, uzspiest tās citiem cilvēkiem un padarīt to par patiesību, tāpēc liktenis viņus skarbi soda ar problēmām ģimenē un pēkšņiem sarežģījumiem – nereti viņus pamet pat vislabākie draugi.

Zivis

Ar Zivīm viss ir ārkārtīgi vienkārši – viņas ir sapņotājas, kas dzīvo vien ar domām par skaisto. Viņām nepietiek nopietnības, tāpēc viņas soda pašas sevi, jo – reti kurš viņas ņem par pilnu.

Visnejaukākās zodiaka zīmes parasti iekuļas visnejaukākajās problēmās. Jo vairāk mēs parādām savu raksturu, jo biežāk dabūjam "zodiakālu pļauku". Daudziem cilvēkiem tas vienkārši nepielec, savukārt citi nemaz negrib to saprast. Cilvēka daba ir tāda, ka viņš vienmēr dzen cauri savu līniju un nenodod savus principus, ko viņā ielicis Visums un vecāki. Tā vai citādi, bet dzīve bez grūtībām nav nekāda dzīve. Veiksmi!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!