Foto: stock.xchng
Labdien! Vēlos, lai jūs savā portālā ievietojat sekojoša satura vēstuli valsts augstākajām amatpersonām- Prezidentam, Saeimai, Ministru kabinetam un pašvaldību savienībai.

Šī gada 14.maijā portālā Delfi izlasīju, ka garantētais minimālais ienākums nākošgad paliks esošajā līmenī, tas ir 49.8 EUR. Jautājums, cik ilgi jūs vēl grasāties ņirgāties par cilvēkiem, nosakot šādu minimālā ienākuma summu? Tas pat ir vēl nelietīgāk, kā ņirgāšanās par cilvēku!

Zinu, ka jūsu plānā bija palielināt šo summu līdz 120 EUR vēl šajā gadā.

Sakiet lūdzu, vai Jūs spētu izdzīvot ar 49.8 EUR mēnesī? Ja jā, tad kā to izdarīt? Es un visi pārējie, kas palikuši bez jebkādiem ienākumiem, bez darba – mēs nevaram. Par 12 kv.m istabas īri vien mēnesī jāmaksā 65 EUR. Elektrība vēl apmēram 10 EUR, lai iztiktu, nepieciešams arī kaut ko ēst. Un bez visa tā ir nepieciešamas kaut minimālas higiēnas preces, par zālēm veselības uzturēšanai nemaz nerunājot, jo medicīnas aprūpe jau sen ir aizmirsta.

Sakiet lūdzu, kā jūs izdzīvotu? Atbilde ir zināma tāpat. Jūs visu esat pakārtojuši tam, lai trūkumcietēji cilvēki izmirst. Tas jau protams valstij ir lētāk un jums izdevīgāk, jo vairāk varat sabāzt savās kabatās.

Jums interesē cilvēks tikai tad, kad vajadzīgas balsis sevis ievēlēšanai. Jūs esat zaudējuši jebkādu realitātes un mēra sajūtu.

Apzvēru, ka manu balsi jūs neviens vairs nekad nesaņemsiet. Un aicinu visus reāli domājošos Latvijas iedzīvotājus nebalsot par tiem, kas līdz šim ir bijuši pie varas. Padomājiet katrs par savu nākotni! Padomājiet, kur līdzšinējā valsts pārvaldes banda ir novedusi valsti!

* Portāls "Delfi" ir izdzēsis atsevišķus vēstules autora veltītos epitetus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!