Foto: stock.xchng

Līdz ar astotās "Delfi" un ceļojumu aģentūras "Vanilla Travel" kopīgi rīkotā ceļojumu konkursa nedēļas uzvarētāja noskaidrošanu, ceļojumu konkurss noslēdzas. Arī pēdējā konkursa nedēļā dalībnieku aktivitāte bija liela un ceļojumu stāsti ne mirkli nepārstāja ieplūst "Delfi" virtuālo vēstuļu pastkastē. Visus publicētos jūsu ceļojumu spilgtākos mirkļus joprojām iespējams atrast DELFI ceļojumu stāstu sadaļā. Kā jau pierasts, ir pienācis brīdis paziņot aizvadītās un pēdējās konkursa nedēļas uzvarētāju.

"Vanilla Travel" ceļojumu speciālistu komanda par aizvadītās nedēļas labāko reportāžu ir izvēlējusies "Delfi" lasītājas Lāsmas iesūtīto ceļojumu stāstu "Cik mūžīgi būs Amazones mūža meži?" Sirsnīgi sveicam uzvarētāju!

Šie reportāžu iesūtītāji ir saņēmuši 50 latu dāvanu kartes no "Vanilla Travel" un cīnās par lielo balvu - ceļojumu uz Vjetnamu:

Brokastīs čūskas, pusdienās krokodils jeb šokējošā Ķīnas gastronomija

Košļeņu krāsu mājeļu zemē

Cik mūžīgi būs Amazones mūža meži?

Zudusī Atlantīda jeb sala, ko gribētos apskaut

Sala Taizemē, kas atgādina Latviju

Pietuvoties debesīm Oslo

Ar ko bērni rotaļājas Marokā?

Grandiozā un graciozā Dubaija

Kā es pasaules malā šampanieti dzēru

Smaidu zeme Taizeme

Viesnīcas zīme Kostarikā, kas pārdzīvojusi visu - arī viesnīcu

Atgādinām, ka nedēļas uzvarētājs balvā saņēma "Vanilla Travel" dāvanu karti 50 latu vērtībā. Savukārt konkursam noslēdzoties, "Vanilla Travel" Facebook profila lietotāji noteiks, kura no astoņu nedēļu labākajām reportāžām saņems galveno balvu - ceļojumu uz Vjetnamu. Tas nozīmē, ka arī šīs nedēļas uzvarētājs ne tikai balvā saņem dāvanu karti, bet arī piedalās galvenās balvas izspēlē.

"Delfi" Aculiecinieka komanda konkursa tālākai norisei iesaka sekot līdz "Vanilla Travel" Facebook lapā, kurā līdz 7. oktobrim notiks balsošana. Ceļojumu uz Vjetnamu iegūs tās reportāžas īpašnieks, kura ceļojuma apraksts būs saņēmis visavairāk 'like' un 'share'.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!